+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси для води

Насоси для води, продаж, купити, Київ, Чернігів, Миколаїв, Суми, Дніпро.

Сучасний насос для води – це гідравлічний пристрій, який зробить життя людини максимально комфортним. Ці агрегати використовуються як на виробництві, так і в побуті, при цьому можуть виконувати самі різні задачі. Крім водопостачання, насоси використовуються для відкачування грунтових й технологічних вод, забезпечення циркуляції рідини в промисловому обладнанні й системах опалення, полива сільськогосподарських полів та багато іншого.

Види водяних насосів

Існує декілька основних видів насосів для води, кожен з яких має свою спеціалізацію. За способом забору води розрізняють:
  • Поверхневі. Розташовуються на поверхні водоймища, звідкіля відбувається забір води. Використовуються для зрошення полів, автономного водопостачання, відкачування води з басейнів, приямків. Також водяний насос такого типу може лежать в основі системи пожежогасіння.
  • Погружні. Призначення цих апаратів – підйом води з великої глибини. Такий насос водяний повністю або частково занурюється у воду. В залежності від призначення, можуть бути свердловинними (колодязними) або фекальними.
Також розрізняють насоси і за принципом дії.
Найбільш розповсюдженими приладами є центробіжні й об'ємні апарати.
В основі центробіжних моделей лежить робоче колесо, яке насажене на вал електродвигуна. При обертанні колеса, його лопаті переміщують рідину, створюючи тиск.
За конструкцією поверхневі центробіжні насоси можуть бути:
  • Ежекторні. Використовують такий водяний насос для підняття рідини з глибини більше 10 метрів, оптимальний варіант для глибоких свердловин. Прилади відрізняються наявністю двох всмоктуючих труб, на кінці яких встановлений особливий пристрій – ежектор. Продуктивність залежить від розташування ежектора: вбудований (шумний, працює до 10 м) або виносний (практично безшумний, для свердловин до 40 м).
  • Циркуляційні. Встановлюються на трубопроводах, використовуються такі насоси для перекачування води в технологічному обладнанні, системах автономного опалення. Рідина всередині системи взаємодіє з  лопатями ротора, які обертаються й нерухомими лопатями корпуса, тому пересувається за рахунок центробіжної сили.
Вібраційна електропомпа для води об'ємного типу використовує в роботі гнучку мембрану, з одного боку якої розташовується електричний пристрій, який забезпечує її вібрацію, а с іншого – камера з рідиною.

Як купити надійний й недорогий насос для води?

Наша компанія пропонує обладнання для перекачування води різного типу й призначення. У нас ви можете купити водяний насос від видатного виробника, який буде служити вам довго й ефективно. Ми пропонуємо продукцію видатних світових брендів: Pedrollo, Calpeda, Speroni, Zenit, Dreno, Saer, IMP Pumps, HONDA, Tsurumi Pumps та інші, відмінно зарекомендувала себе при експлуатації в самих різних умовах. Широкий асортимент і професійний підхід наших консультантів до підбору обладнання, допоможуть вам знайти пристрій, який ідеально підійде для ваших потреб. Важливою перевагою нашого інтернет-магазину є помірні ціни – ми намагаємося, щоб наша важлива й потрібна продукція була доступна кожному. Купуючи у нас насос водяний для будинку, ви можете бути впевнені, що отримаєте якісний та надійний прилад з офіційною гарантією від виробника й сервісним обслуговуванням на території нашої країни. Також важливим моментом є те, що ми забезпечуємо швидку доставку замовленого товару у будь-яку точку України.