+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Pedrollo PLUG & DRAIN – комплект для боротьби із затопленням у підвалах

06.10.2017 10:00

Під час весняних паводків або повені, після дощів багато власників підвалів, гаражів і будинків стикаються з проблемою відкачування води з них.

Pedrollo PLUG DRAIN, КОМПЛЕКТ ЗАНУРЮВАЛЬНОГО НАСОСУ ВІД ЗАТОПЛЕНЬ, продаж, фото, Київ, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк, Інтернет, Україна
     Що робити якщо підвал затоплений водою? Рішення є. Оригінальна насосна установка Pedrollo
PLUG & DRAIN !!!

    Італійська компанія Pedrollo постійно намагається задовільнити вимоги своїх клієнтів, навіть якщо вони незвичайні або несподівані. По цій причині вона постійно розширює й оновлює асортимент продукції, яку випускає й підвищує її надійність і продуктивність. За останні роки зміни клімату привчили нас до довготривалих періодів посухи, які чергуються з сильними дощами, коли протягом короткого періоду часу випадає стільки ж опадів, скільки звичайно випадає за декілька місяців. В результаті системи зливової каналізації не справляються з потоком води й часто відбуваються дощові повені.
    Інженери компанії Pedrollo розробили й поставили на конвеєр комплект PLUG & DRAIN, який незамінний для надзвичайних ситуацій і дозволяє швидко й ефективно боротися з затопленням в підвалах і приямках.
    В комплект Pedrollo PLUG & DRAIN входить все необхідне для використання обладнання, який легко й компактно зберігається в пластиковому ящику на полиці в підвалі або в гаражі.
     В даний комплект входить: погружний насос з зовнішнім поплавковим вимикачем, обладнаний швидкороз'ємним конектором з готовим кріпленням для шланга; десять метрів силового кабелю, забезпеченого штекером Schuko; ПВХ шлангом довжиною 15 метрів і діаметром 1 ¼ " з швидким роз'ємом для насоса. Транспортний пластиковий ящик також слугує фільтром, щоб запобігати можливому потраплянню всілякого сміття, яке може заблокувати всмоктування води насосом.
     Набір Pedrollo PLUG & DRAIN дуже простий в експлуатації. При затопленні приміщення, все, що треба зробити, це поставити ящик на підлогу, прикріпити шланг до насосу за допомогою швидкороз'ємного з'єднання і підключити насос до мережі електроживлення.
     Пластиковий ящик-фільтр здібний забезпечити відкачування води насосом до рівня близько 2 см від рівня підлоги. Для повного відкачування води, яка залишилася необхідно дістати насос з ящика й помістити його на підлогу, утримуючи поплавковий вимикач насоса піднятим. Таким чином, використовуючи насос в ручному режимі, можна відкачати воду до рівня всього  2 мм від рівня пола приміщення.

Как осушить подвал от воды, Pedrollo PLUG DRAIN, стоимость, купить, Киев, Днепр Полтава, Житомир,Чернигов, Сумы, Ровно, Львов, Интернет, Украина

Щоб дізнатися більше про функції комплекту Pedrollo PLUG & DRAIN, будь ласка, завантажте додаткову інформацію з нашого сайту, натисніть тут (файл pdf.)>>>


Комплекти Pedrollo PLUG & DRAIN можна купити в Україні у ТОВ «ВКФ «Гідромаш», м.Київ:
 

Міський: 044 2213696, МТС - 095 1017755 , Київстар - 098 1017788, Life  - 093 1017788,

електронна адреса gidromash@ukr.net

 

ТЕЛЕФОНУЙТЕ, УТОЧНЮЙТЕ, ЗАМОВЛЯЙТЕ Й КУПУЙТЕ НАСОСИ Й НАСОСНІ УСТАНОВКИ PEDROLLO !!!

                                                                                                                                                                                                    << Назад