+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос для свердловин Рedrollo

Насос для свердловин Рedrollo

Насос для свердловин Рedrollo використовується для перекачування чистої води в побутових цілях. Його можуть використовувати на мийках, дане пристосування купується для перекачування води в житлове приміщення; використовується для пожежогасіння і в інших цілях. Даний вид насоса відмінно підійде для поливу грунту, цей насос може забезпечувати постійним напором води в будь-який час.

Італійський виробник Рedrollo багато років забезпечує населення європейських країн надійними і якісними насосами побутового та промислового призначення. Тепер, за допомогою компанії «Гідромаш», насос для свердловин Рedrollo можна придбати і в Україні.

Хочете, щоб біля Вашого будинку був встановлений надійний насос для перекачування води з свердловини? Вам необхідна чиста питна вода для побутових потреб? Придбайте насос для свердловин Рedrollo, і у Вас завжди під рукою буде свіжа вода для пиття, поливу та господарських потреб.

Якщо Ваш будинок не підключений до центрального водопостачання міста, Ви знаходитесь далеко від населеного пункту, Вам необхідно визначити для себе ділянку землі, де Ви б змогли пробурити свердловину. Викличте фахівців з буріння і організуйте установку насоса для викачування води. Насос для свердловин Рedrollo може впоратися з будь-яким завданням з викачування і постачання чистої води.

Його будова дозволяє йому перекачувати воду з деяким вмістом піску, при цьому не заглохнути і не зламатися. Температура перекачуваної рідини становить 35° С, насос має зворотний вбудований клапан і зовнішній кожух з нержавіючої сталі. Якщо Вам потрібно купити насос для свердловин Рedrollo, ознайомтеся, будь ласка, з докладним його описом на нашому сайті.

Фірма «Гідромаш» бажає забезпечити Вас і Ваше підприємство надійним насосним обладнанням, на роботу якого можна покластися. Придбайте насос для свердловин Рedrollo за вигідними цінами у нас.