+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Нержавіючі відцентрові насоси КМ для харчової промисловості

Нержавіючі насоси КМ для спирту та рідких продуктів купити, вартість, Київ, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Електричний насосний агрегат КМ – центробіжний односекційний насос консольно-моноблочного типу, використовується у харчовій та хімічній промисловості для перекачування рідкої продукції щільністю до 1500 кг/м, в'язкістю до 210 м/с і температурою в межах -20°С … +120°С (за спецзамовленням до +250°С). За допомогою центробіжних насосів КМ здійснюється подача питної й технічної води, молока, олії, соків, спирту та інших рідин для виробництва продуктів харчування кислотністю у межах pH 6-9,5. Допускається невеликий вміст твердих включень діаметром до 0,2 мм.

Конструкція електронасосного агрегата КМ
Консольно-моноблочний насос поставляється в кліматичному виконанні УХ Л згідно стандарту ДЕСТ 15150-69. Передбачається установка агрегата в технологічних приміщеннях або на вулиці під навісом для уникнення прямого потрапляння опадів на вузли насоса. За замовчуванням насоси комплектуються стандартними електродвигунами. Під замовлення нержавіючі агрегати комплектуються вибухозахищеними двигунами для можливості перекачування вибухо- й пожеженебезпечні речовини - бензин й світлі нафтопродукти. Насоси КМ підлягають ремонту й відновленню з можливістю заміни зношених запасних частин.
Свою назву консольно-моноблочні центробіжні насоси отримали за рахунок розташування робочого литого відкритого колеса на кінці вала двигуна (консолі) й компактної конструкції агрегата – кріплення корпуса агрегата до фланцевого щита двигуна через проміжний ліхтар дозволяє суттєво зекономити на габаритах й масі установки.
Всередині корпуса насоса розташовується вал, який жорстко поєднаний з валом електродвигуна. Вал насоса обертається за часовою стрілкою. Робоче відкрите колесо кріпиться на валу через шпонку за допомогою роз'ємного болтового поєднання з лівосторонньою різьбою. Для запобігання витоку робочої рідини з нагнітальної камери, у обоймах, які обертаються установлено торцеве ущільнення, яке складається з графітових і керамічних кілець.
Корпус насоса і всі складові його елементи, які безпосередньо контактують з рідиною, виготовлені з нержавіючої сталі 12Х18Н10Т. Ця сталь не вступає в хімічну реакцію з рідиною, тому хімічний склад робочої середи не міняється після проходження через агрегат.

Монтаж, обслуговування пусконалагоджувальні роботи
Монтаж нержавіючих консольно-моноблочних насосів КМ повинен здійснюватися спеціалістами у відповідності з будівельними нормами й правилами (СніП) і ПУЕ. Обслуговування й експлуатація електронасосних агрегатів здійснюється згідно вимогам Охорони Праці й Правилам технічної експлуатації електроустановок. До роботи допускається спеціально навчений персонал, який має посвідчення й відповідну групу електробезпеки.
Перед вводом в експлуатацію, електродвигун повинен бути заземлений. Під час проведення ТО двигун насоса повинен бути відключений від джерела напруги. Забороняється переносити насосний агрегат КМ з одного місця на інше при включеному електродвигуні.

Замовити харчовий нержавіючий насос з доставкою
Компанія «Гідромаш» займається постачанням центробіжних нержавіючих насосів різної продуктивності для харчових і перероблюючих підприємств України. Гарантійний термін служби насосної установки вказується в паспорті, який іде в комплекті постачання. Звертайтеся прямо зараз і наш спеціаліст добере оптимальну модель насоса виходячи з ваших задач.