+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос SPT

Насос SPT

Насоси SPT відносяться до промислово-побутової групи. Вони мають високі основні і додаткові якості. Вони призначені для глибоких свердловин. Вони мають спеціальний механізм, за рахунок якого вони здійснюють своє призначення. Вони видають досить високі показники напору. Їх встановлюють на глибину, яка забезпечує їм повне занурення.
За допомогою насоса SPT подається вода для промислових або побутових будівель. Також для систем пожежогасіння та інших установок. Він має широку сферу використання, яка включає в себе такі напрямки як промисловий, побутовий та сільськогосподарський.
Насос SPT має певні експлуатаційні обмеження. До них відноситься встановлена температура перекачуваної рідини, належний вміст піску в воді і певна дозволена кількість пусків в годину. Його ні в якому разі не можна використовувати для перекачування хімічно активних і агресивних рідин, горючих речовин і багатьох інших.

Якщо Вам потрібен насос SPT, тоді купуйте його в нашій компанії «Гідромаш». Ми є провідним українським постачальником насосного обладнання для різних сфер людської діяльності. За довгий період існування ми накопичили величезний досвід, який дозволяє нам знаходити правильні рішення в найскладніших ситуаціях.


Дізнатися більше важливою і технічної інформації про насоси SPT можна на нашому офіційному сайті. На ньому Ви знайдете багато корисної для себе інформації, яка допоможе Вам зробити правильний вибір.
Також Ви можете скористатися консультацією нашого кваліфікованого фахівця, який знає все про SPT насоси.