+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Як вибрати насос для поливу городу

Підбираємо насос для поливу городу, продаж, вартість, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

 

Про відкриття дачного сезону необхідно думати заздалегідь, тому в будь-яку пору року не завадить придбати якісний насос для полива. З ним вийде значно швидше й комфортніше слідкувати й доглядати за своїм городом. Не прийдеться більше носить важкі відра з водою або кидати шланги в бочку, щоб таким чином викачати з неї воду.
Щоденна рутина не буде віднімати фізичні сили, якщо власник невеликого городу або значної дачної ділянки почне використовувати насос для полива з бочки. Можна буде прибрати лійки подалі й полегшено зітхнути, але попередньо треба розібратися у видах цього обладнання й основних характеристиках. Тоді вибір не займе багато часу.

Як дібрати насос для полива?

Для початку необхідно зрозуміти, в яких цілях буде використовуватися дана техніка. Виходячи з цього, наприклад, можна буде взяти варіант, який підходить для бочки, або придбати поверхневий насос для полива городу. Другий варіант коштує дорожче, але зато власнику не прийдеться переживати, отримали всі рослини необхідну дозу води, в той же час як бочку все рівно прийдеться наповнювати своїми зусиллями. Якщо недалеко від ділянки є водоймище, то необхідно брати саме поверхневе насосне обладнання.
Якщо ж власнику городу необхідна рідина не тільки для полива, але ще й для пиття, то рекомендується використовувати насос для полива погружний зі свердловини. Це дає можливість не тільки вирішити проблему з надходженням вологи до рослин, ґрунту, але ще й без будь-яких проблем перекачувати воду, яка придатна для пиття. Звичайно такий варіант обладнання купують у випадку, якщо на ділянці є можливість мати свою власну свердловину.

Треба трохи поговорить і про технічні показники. Від них залежить вибір моделі, оскільки важно, щоб вона ідеально справлялась з поставленими задачами під час експлуатації. Тому важливо визначитися з такими моментами:
  • для чого необхідна вода;
  • скільки людей буде нею користуватися;
  • чи потрібен високий рівень продуктивності;
  • яким повинен бути напор.
Це чотири самих головних показника, які повинен проаналізувати покупець перед тим, як придбати насос для полива городу з річки, бочки або свердловини.

Чи впораються потужні насоси для полива самотужки?

Перше ніж купити насос, багато хто задається питанням: зможе він працювати самостійно або для функціонування полива необхідна автоматична насосна станція? Є декілька варіантів. Як правило, техніка працює в ручному або автоматичному режимі. Для другого варіанта знадобляться потужні насоси для полива з автоматикою – станція водопостачання. Це гарантує повну безпеку й хороший ефект, так як не прийдеться «доглядати» за поливом.
ТОВ «ВКФ «Гідромаш» пропонує українським фермерам й дачникам придбати за дуже вигідну ціну будь-який вид насосної техніки. Оригінальність продукції, її висока якість гарантовані й професійний кваліфікований підбор агрегата під ваші потреби завжди зможуть зробити наші спеціалісти.