+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Підберемо насос для поливу

Підбираємо насос для поливу, замовити, купити, Київ, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

 

    Для зрошення городів, ділянок або мийки техніки часто використовують поливальні насоси. При виборі даного обладнання перше, на що звертають увагу, – джерело водопостачання (озеро, колодязь або штучний резервуар), площа ділянки, яку поливають й яка витрата води необхідна для полива (крапельна труба, дощователі, спринклери). Має значення відстань від насоса до місця зрошення, а також тиск і об'єм води.
    Виділяють два основних види даного обладнання по типу місця його установки. Так насоси для полива поділяють на поверхневі й погружні.

     Поверхневий тип обладнання
   Для простоти обслуговування й експлуатації використовують насос для поливу поверхневий. Його встановлюють на поверхні, при цьому вода з джерела поступає через трубопровід до всмоктуючого патрубка. Якщо насос самовсмоктуючий, то глибина всмоктування для даного обладнання – максимум 8-9 метрів.
Переваги поверхневого насоса:
  • висока продуктивність;
  • дешевий в обслуговуванні й ремонті;
  • можливість зрошувати велику територію;
  • нескладна конструкція (з легкістю можна замінити фільтри або почистити).
    Недолік насоса – його вага, так як зроблений він з чавуна й сталі. Але є досить легкі садові моделі з пластика. Краще купити насос для полива самовсмоктуючий, при цьому треба буде заливати воду в саме насосне обладнання.

      Погружний тип насосного обладнання
    Погружний вид насосного обладнання використовується, щоб відкачувати рідину з глибоких колодязів або інших об'ємних джерел води. До їхніх переваг відносяться:
  • використання на великій глибині (до 200 метрів);
  • відмінна продуктивність і напор;
  • безшумність.
    Щоб краще здійснювалось охолодження вузлів, насос для поливу погружний повинен бути встановлений не нижче, ніж рівень води, яку перекачує. Велику популярність отримало центробіжне, а також вібраційне насосне обладнання. Перше може доставляти рідину з глибоких колодязів і на велику відстань, а друге має примітивні характеристики й вимогливе до води, яку подає.
   Щоб використовувати насос для полива зі свердловини, треба враховувати температуру води. Адже рослини вкрай небажано зрошувати холодною рідиною, це сприяє гниттю коріння, тому спочатку рекомендується перенаправляти її в штучний резервуар для нагріву, а тільки потім використовувати.
     Великою популярністю користується насос для полива з автоматикою. Він дозволяє економить сили і воду, суттєво полегшуючи життя городників. Автоматика захищає насосне обладнання від перепадів напруги, сухого ходу, вмикається й вимикається, коли це потрібно.
    В компанії ТОВ «ВКФ «Гідромаш» можна вигідно купити насос для полива від кращих вітчизняних і світових виробників по прийнятній ціні. Великий асортимент представлених товарів й висока якість обладнання дають можливість придбати корисну техніку, яка суттєво полегшить вам життя. Наші співробітники мають необхідну кваліфікацію й солідний досвід роботи, тому вони можуть відповісти на всі цікавлячи  питання й допомогти з вибором обладнання під ваші вимоги.