+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Застосування відцентрових насосів з нержавійки

КМ насос з нержавійки купити Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

Нержавіючі насоси КМ центробіжного типу мають консольно-моноблочну конструкцію й призначені для перекачування рідин в стаціонарних умовах. Корпус й внутрішні елементи даних агрегатів виготовляються з харчової нержавіючої хромонікелевої сталі 12Х18Н10Т, що дає можливість значно збільшити спектр рідин, які можна перекачувати і які мають хімічно активні складові.

Де використовуються насоси консольні моноблочні КМ

Насоси консольні моноблочні КМ активно використовуються у багатьох різних сферах: фарм. промисловості, горно-збагачувальній, хімічній, сільськогосподарській і т.д. Характерною особливістю насосів КМ є використання литих корпусів з нержавійки 4-х міліметрової товщини, стійких до корозії. Вони мають чітко визначену подачу й тиск на виході.

Моноблочні насоси в Києві від «Гідромаш» можна також використовувати для перекачування різних рідин, які не вміщують абразивні частки. Так, в харчовій промисловості за їх допомогою перекачують воду, пиво, спирт, молоко, олію соняшникову. Також вони застосовуються в хімічній промисловості й використовуються для перекачування світлих нафтопродуктів, а в житлово-комунальному господарстві за їх допомогою перекачують холодну й гарячу воду.

Наші насоси в Україні користуються великою популярністю з огляду на надійність й стійкість до корозійних процесів. Вони мають такі характеристики:
  • продуктивність – до 500 м³/год;
  • напор H – 140 м;
  • потужність – 315кВт;
  • напруга – 230/400В або 380/660В;
  • частота струму – 50Гц;
  • максимальна температура рідини, яку перекачують – до +140 °C.
Треба відмітити, що монтаж насосів необхідно робити в закритих приміщеннях або в місцях, які захищені від негоди.

Де вигідно харчові насоси купить в Україні?

Щоб купити центробіжні насоси з нержавіючої сталі – звертайтеся в ТОВ «ВКФ «Гідромаш». Спеціалісти нашої компанії завжди дадуть вам професійну консультацію в телефонному режимі й допоможуть з вибором конкретної моделі, виходячи з потреби клієнта. Також ми надаємо гарантійну підтримку на моделі всіх марок, які є в нашому каталозі. У нас ви зможете харчові насоси купити в Україні за доступною ціною, доставка яких здійснюється по всім містам країни.