+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос Speroni CS

Насос Speroni CS

Насос Speroni CS є відцентровим одноступінчатим електронасосом, який використовується для перекачування рідин на різних підприємствах. В ідеалі, цей насос дуже добре підходить для перекачування чистої води а також рідини з неагресивними властивостями.

У каталозі на сайті підприємства «Гідромаш» представлені різні види електронасосів, де насос Speroni CS – одна з кращих пропонованих моделей.

Насос Speroni CS вигідно відрізняється від інших насосів точністю лиття деталей і корпусу, робочого колеса і електродвигуна. Всі деталі зроблені з великою уважністю, що в майбутньому не допускає збоїв в його роботі або відсутність напору. Даний електронасос при своїй роботі використовує мінімум електрики, що є великим плюсом для багатьох підприємств.

Завдяки своїм технічним даним і безперервній роботі, насос Speroni CS не піддається поломкам або збоям. Він легкий у використанні і приносить велику користь на будь-якому виробництві. Також електронасос життєво необхідний для підприємств, де потрібна постійна циркуляція рідин – в теплопостачанні, в системах опалення, кондиціонування і водопостачання.

Щоб забезпечити безперебійну і швидку роботу насоса Speroni CS, необхідно забезпечити оптимальну температуру перекачуваних рідин, а також контролювати рівень їх кислотності. Допустимий рівень кислотності - від 6 до 9 рН. Ви можете бути абсолютно впевненими в якості роботи цих насосів, адже їх технічні і виробничі характеристики є одними з найвищих серед показників інших видів насосів.

Компанія «Гідромаш» радить Вам придбати насос Speroni CS, щоб рівень виробництва Вашого підприємства виріс за незначний термін.