+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Фекальний насос

Фекальний насос, купити, продаж, Київ, Україна, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

Перед власником жилого, суспільного, офісного або виробничого приміщення дуже часто стоїть непроста задача відводу фекальних, дренажних і зливових вод. В умовах міської забудови ця проблема не є гострою, так як, найчастіше, інженерні мережі позбавляють від необхідності щось робити своїми силами. Але в сільській місцевості й в районах приватної забудови, а також при організації напорної каналізації часто доводиться використовувати фекальні насоси. 

Цей тип насосного обладнання включає в себе безліч видів приладів, які відрізняються принципом роботи, продуктивністю й габаритами. Приставка «фекальні» не є точною характеристикою цього обладнання, так як купити дренажно-фекальний насос можна для перекачування води будь-якого походження з різним ступенем забруднення твердими частками.

Фекальні насоси: види й особливості використання


Завдяки широкому вибору насосного обладнання, представленому виробниками на вітчизняному ринку, купити фекальний насос для побутового або промислового використання можна наступних типів:
  • Насос фекальний погружний. Для цих агрегатів необхідно організувати ємність-накопичувач, звідкіля вони зможуть відкачувати воду;
  • Насос фекальний напівпогружний. Ці апарати частково знаходяться на поверхні, а їхній патрубок і поплавковий вимикач в ємності. Пристрій вмикається при підйомі рідини вище встановленого рівня;
  • Поверхневий фекальний насос. Дане обладнання розташовують в сухих закритих приміщеннях.
Погружний насос для вигрібної ями будинку повинен бути повністю занурений у воду для нормального охолодження. Рідко використовують в побуті й поверхневі насосні агрегати для каналізації, які схильні до перегріву під час  інтенсивної роботи. Самим оптимальним рішенням для будинку або невеликого виробництва є погружний або напівпогружний фекальний насос з подрібнювачем, який може лише частково розташовуватися у воді й вимикатися лише коли це необхідно.

Як вибрати фекальний насос?

Як і будь-яке інше насосне обладнання, прилади для відкачування фекальних вод мають наступні ключові характеристики:
  • Потужність;
  • Подача вертикальна;
  • Подача горизонтальна;
  • Продуктивність.
Подача виражається в метрах і показує на яку відстань і висоту насос може перекачати рідину. Купити насос для відкачування вигрібних ям краще з подрібнювачем, що дозволить захистити виріб від виникнення нештатних ситуацій при роботі з сильно забрудненою водою. Краще вибирати продукт з міцним корпусом з метала, хоча багато відомих виробників використовують високоміцні полімери, які змагаються по надійності зі сталлю.

Зрозуміло, купити насос для каналізації краще у перевіреного авторитетного постачальника, який пропонує брендову продукцію відомих компаній. Такі продавці завжди надають офіціальну гарантію на обладнання, а також можуть забезпечити сервісне обслуговування високої якості з використанням оригінальних деталей і витратних матеріалів.