+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Застосування насосів In-Line

Насос циркуляційний in-line для опалення, вартість, Київ, Інтернет, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький

Насоси In-Line користуються великим попитом серед покупців завдяки своїм конструктивним особливостям. Вони зарекомендували себе, як невибагливі агрегати в роботі з холодними й гарячими неагресивними рідинами без абразивних домішок, включень. Як правило, виділяють два види даного обладнання: з сухим й мокрим ротором, деякі серії яких можуть бути з можливістю частотного регулювання. Щоб визначити необхідність у придбанні того чи іншого виду насоса In-Line, треба детально розібратися в їх особливостях.

Використання насосів Ін-лайн з сухим ротором
Дані агрегати відносяться до центробіжних насосів з охолодженням електродвигуна повітрям, в яких всмоктування й нагнітання рідини насосної частини розташовуються на одній лінії (In-Line), звідкіля власно й пішла назва. Вони підходять для транспортування чистих рідин при умові відсутності твердих часток, водогликолевої суміші, інших неагресивних рідин до матеріалів проточної частини насоса.

Дане обладнання може встановлюватися в системах опалення, коли:
  • утруднене використання агрегатів з мокрим ротором;
  • потрібний напор 15 метрів водяного стовпа і більше;
  • при витраті вище 100 метрів кубічних у годину.
Найчастіше сухі насоси In-Line купити в Києві або інших містах України бажають для потужних котлів й теплопунктів, а також водних теплових мереж на розподільних станціях. В роботі систем водопостачання даний агрегат використовують з метою посилення тиску води в спеціальних станціях, іноді навіть в пожежегасильних.

Існують варіанти насосів з сухим ротором, які використовують для перекачування масляного теплоносія в закритих циркуляційних системах промислових масштабів.

Особливості використання обладнання In-Line
Центробіжні електричні насоси Ін-лайн можуть використовуватися для подачі чистих холодних і гарячих рідин, якщо в таких відсутні абразивні домішки й волокнисті включення.
Найчастіше всього використовується такий вид насосного обладнання в:
  • побутових і промислових опалювальних системах;
  • установках підвищення тиску;
  • опалювальних котельних;
  • охолоджуючих системах;
  • кондиціонерах.
Агрегат також підходить для роботи з питною й технічною водою.

Цікавить, де насоси In-Line купити в Києві або будь-якому іншому місті України? Ви попали за адресою! ТОВ ВКФ «Гідромаш» пропонує найбільш вигідні умови для покупки різних видів насосів у відповідності з вимогами замовника. Прийнятні ціни, оригінальний товар, професійне обслуговування й добір техніки – наші конкурентні переваги. Телефонуйте нашим менеджерам, щоб отримати детальну консультацію по питанням, які вас цікавлять.