+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос з нержавіючої сталі, насос з нержавійки

Насос з нержавіючої сталі, насос з нержавійки, продаж, вартість, Київ, Україна, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

Промислові насоси з корпусами з нержавіючої сталі широко використовуються в промисловості, сільському господарстві й побуті для перекачування питної й технічної води, агресивних й харчових рідин. Найбільш популярний насос центробіжний для води, який володіє відмінними експлуатаційними характеристиками й високою надійністю. Це обладнання має високу стійкість до механічних ушкоджень, природного зносу й будь-якому типу корозії. Сталь, яка використовується при виготовленні елементів цих агрегатів, отримує свої властивості завдяки вмісту особливих легируючих домішок, таких як молібден, нікель і хром.

Використання насосів з нержавіючої сталі

В наші дні великим попитом використовуються насоси центробіжні для води, які, в залежності від виконання й продуктивності можуть використовуватися як для водопостачання житлових будинків, так і для подачі води в технологічні системи металургійного, гірничодобувного, енергетичного, харчового виробництва. Також популярні насоси ЦНСК з нержавійки для перекачування рослинної олії, алкоголю, молока, соків, харчових домішок.

Центробіжний насос з нержавіючої сталі для тих або інших цілей добирають в залежності від таких параметрів рідини як в'язкість, щільність. Від цих параметрів, а також від необхідної продуктивності й оптимального напора вибирається потужність електричного мотора й тип робочого колеса. Сьогодні випускаються моделі з двома видами коліс:
  • відкриті;
  • закриті.
Відкриті колеса краще всього підходять для роботи з рідинами неоднорідними або які мають невеликі тверді включення. Така конструкція виключає засмічення коліс і дозволяє агрегату працювати максимально продуктивно. Насос центробіжний з нержавійки для чистої води, спирту або молока обладнують закритими робочими колесами.

В тому випадку, якщо рідина, яку перекачують дуже в'язка, вибирають шнекові моделі насосів з нержавійки. Вони використовуються для роботи зі сметаною, медом, патокою, варенням, мастильними матеріалами. Щоб зберегти консистенцію продукту, такий насос харчовий з нержавіючої сталі обладнують електромотором з невисокою частотою обертів вала.

Нержавіючі насоси від ТОВ «ВКФ «Гідромаш»

Насосне обладнання від компанії ТОВ «ВКФ «Гідромаш» - це продукція, яка випускається у відповідності з високими світовими стандартами. Кожний харчовий або водяний насос з нержавійки, який ми поставляємо виготовляється при постійному контролі якості на всіх етапах виробництва. Тому ми впевнені в тому, що наші насоси не підведуть і відмінно впораються з поставленими задачами. Ще один важливий момент, який робить наше обладнання потрібним на українському ринку – демократичні ціни. Купити насос з нержавіючої сталі у ТОВ «ВКФ «Гідромаш» можна в будь-який час і в самий короткий термін.