+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Багатоступінчасті нержавіючі насоси ЦНСК харчової промисловості

Нержавіючі харчові насоси ЦНСК для спирту, сиропу, молока, напоїв купити, Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

Харчові багатоступеневі нержавіючі насоси ЦНСк: сфера використання й принцип роботи насосних агрегатів

Електричний насос ЦНСк – це центробіжний багатосекційний насос, основні елементи якого виконані з нержавіючої сталі марки 12Х18Н10Т, призначений для перекачування рідин, які мають наступні фізико-механічні характеристики:
  • щільність рідини від 500 до 1500 кг/м;
  • кінематична в'язкість від 0.1610 до 210 м/с; 
  • вміст і розмір механічних часток: 2%, 0,2 мм.
  • температура від -20°С до +120°С.
Нержавіючий харчовий агрегат поставляється в кліматичному виконанні УХЛ ГОСТ 15150-69. Допускається експлуатація багатоступеневого насоса в закритих опалювальних і неопалювальних приміщеннях або на вулиці під навісом при температурі повітря від +5°С до +45°С.
Багатоступеневі нержавіючі насоси ЦНСк використовуються для подачі на технологічні виробничі лінії чистої питної або технічної води, соків, напоїв, олії, спирту та інших рідин кислотністю в межах pH 6-9,5. Крім того, центробіжні харчові насоси можна використовувати для перекачування легкозаймистих рідин, таких як спирт, бензин та інші світлі нафтопродукти. Для цього насос комплектується вибухозахищеним двигуном, за рахунок чого агрегат допускається експлуатувати у вибухонебезпечних приміщеннях й установках.

Конструкція центробіжного багатосекційного насоса ЦНСк
Багатоступеневі харчові електронасосні агрегати складаються з безпосередньо насоса й електродвигуна, вали яких поєднані за допомогою жорсткої поєднувальної муфти. В корпусі (товщина стінки 4-12 мм) насоса розташовується вал, на який послідовно встановлені закриті робочі колеса вдягнені на вал по шпонці й направляючим. На кінці вала встановлений підшипник ковзання (флубон) з опорами в нагнітальній камері. Послідовно встановлені робочі колеса забезпечують поступове збільшення напора робочої рідини. На виході параметр напора буде дорівнювати сумі напорів на кожному робочому колесі. Звідсіля й назва – багатоступеневі нержавіючі насоси. Для запобігання витоку робочої рідини з нагнітальної камери, у обоймах, які обертаються встановлено одинарне торцеве ущільнення.
Вся проточна частина насоса виконана з харчової нержавіючої сталі 12Х18Н10Т. Дана марка сталі не вступає в хімічні реакції з середою, яку перекачують тому хімічний склад робочої рідини не змінюється до й після проходження через електронасосну установку.

Монтаж й обслуговування електронасосів ЦНСк
Монтаж багатосекційних консольно-моноблочних насосів повинен проводитися спеціалістами у відповідності з будівельними нормами й правилами (СниП) й ПУЕ - Правилами пристроїв електроустановок.
Насоси ЦНСк експлуатуються згідно ПТЕ установок споживачів і Правилам ТБ при експлуатації електроустановок споживачем. При проведенні періодичного ТО електродвигун повинен бути від'єднаний від електричної мережі. При експлуатації електродвигун заземлюється згідно положенням ДЕСТ 12.2.007-75.  Не можна переносити насос з місця на місце або усувати поломки при увімкнутому двигуні. Забороняється використовувати агрегат вхолосту без робочої середи.

Купити харчовий нержавіючий насос ЦНСк насос з доставкою

Компанія «Гідромаш» пропонує до реалізації насоси серії ЦНСк різної продуктивності й параметрами напора. Надаємо гарантію від виробника. За питаннями придбання й комплектації харчових насосів  ЦНСк звертайтеся за допомогою до нашого спеціаліста.