+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси Borger - функціональні, надійні агрегати з тривалим терміном служби

Borger Boerger Боргер роторні подрібнювачі і насоси, купити, замовити, Київ, Україна, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

    Німецька фірма Borger більше 30 років проявляє себе в якості одного з лідерів на ринку продажу спеціальних насосів для промисловості. Головний принцип її роботи – робити обладнання краще, якісніше. Перші роторні насоси Boerger були представлені споживачам в 1987 році. С того часу популярність продукції росте з кожним роком. Крім великої кількості філіалів у Німеччині, компанія заснувала свої підрозділи по всьому світу, що дозволяє забезпечити достойне обслуговування своїм клієнтам.

     Роторно-лопатеві насоси Boerger

    Будь-який насос фірми може бути розроблений індивідуально для кожного випадку й покупця. І саме унікальні конструкції виробів дозволяють з легкістю виконувати поставлені задачі. Завдяки своїй будові, роторно-лопатеві насоси Borger можуть перекачувати не тільки воду, але й агресивні, токсичні, густі рідини. Виробник надає широкий асортимент розмірів і матеріалів моделей.

     Переваги насосів Boerger:
  • компактні розміри;
  • корпус виробів представлений моноблоком;
  • можливі варіації для торцевих ущільнень;
  • можливість підключити гідромотор, пневмомотор, електромотор або дизельний двигун;
  • великий вибір роторів, який можна адаптувати під різні параметри;
  • вертикальне й горизонтальне положення при використанні;
  • самовсмоктуюча здібність;
  • легкість в технічному обслуговуванні;
  • здібність роботи з реверсом, а також робота в сухому режимі.
     Окрему увагу компанія Boerger приділяє використанню свого товару в різних галузях важкої й легкої промисловості, очищенні водоймищ.
     Маючи великий досвід виготовлення насосного обладнання, фірма також створила дробильну систему Multicrusher. Її будова заснована на тій же конструкції, що й роторні насоси компанії. Велику частину деталей приладів ідентичні й можуть використовуватися в обох типах обладнання. Тому якщо у вас є система Multicrusher, то при необхідності зручно купити насосне обладнання Borger.
     На даний момент покупцю доступні дві лінійки роторних насосів – BLUEline й ONIXline. Перша – це перевірена часом модель, яка завдяки великій кількості типорозмірів, вибору роторів різних форм і матеріалів дозволяє дібрати прилад для технічного рішення задач будь-якої складності.

    ONIXline – флагмани в арсеналі компанії. Це не так давно випущена лінійка, в якій насоси мають деталі посиленої міцності, що дозволяє забезпечити відмінну працездатність навіть при умові підвищеного тиску. Обладнання представлене в оптимізованому корпусі.

     Купить насосне обладнання Boerger в Україні

     Якщо вас цікавить вигідна покупка насоса Borger, купити її ви можете у ТОВ «ВКФ «Гідромаш», і будете абсолютно впевненим в її оригінальності. Вам не прийдеться витрачатися на ремонт, адже техніка розрахована на довготривалий час роботи без збоїв і поломок.