+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос для перекачування рідких добрив

Насос для перекачування рідких добрив, продаж, вартість, Київ, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

В останній час росте популярність рідких добрив, які ефективніше й універсальніше звичайних. У зв'язку з високим попитом на цю продукцію насос для рідких добрив стає все більш популярним в аграрному секторі обладнанням. Вони незамінні при роботі з карбідно-аміачними сумішами (КАС), які мають високу хімічну активність. Для роботи з цими речовинами, використовується центробіжний насос для рідких добрив, який має спеціальне виконання. Його конструкція і матеріали ідеально відповідають вимогам продуктивності й надійності, які пред'являють до агрегатів, які працюють з агресивними рідинами.

Особливості насосів для рідких добрив

Незважаючи на те, що рідкі добрива пожежобезпечні й не загрожують вибухом, насос для мінеральних добрив повинен володіти рядом особливих властивостей. Це обладнання комплектують електричними моторами загальнопромислового призначення, але проточна частина, яка контактує з рідиною, має спеціальне виконання. Її виконують з матеріалів, нейтральних до рідин, які включають аміак, а також азотну кислоту й її похідні.

Якісний насос для внесення рідких добрив комплектується корпусом з високоякісної нержавіючої сталі або стійких до кислот полімерів, таких як PP і PVDF. Таке виконання забезпечує агрегатам наступні особливості:
  • довготривалий термін служби;
  • високу надійність;
  • невимогливість до обслуговування.
В тих випадках, коли є необхідність купити насос для заправки добрив, які потребують попереднє змішування, краще всього зупинити свій вибір на моделях з нержавіючої сталі з кислотостійкими ущільненнями. Такий насос особливо стійкий до хімічної агресії й має самий високий ступень надійності.

Якісні й ефективні насоси для КАС

Ефективний, надійний і недорогий насос для рідких азотних добрив купити можна у компанії ТОВ «ВКФ «Гідромаш». Ми пропонуємо великий модельний ряд насосів для рідких добрив вітчизняного виробництва, які відповідають самим високим європейським стандартам. В нашому асортименті є моделі з різними характеристиками, серед яких легко можна вибрати насос для КАС з оптимальними для ваших цілей параметрами. Все обладнання має офіційну гарантію.