+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос для карбидно-аміачної суміші

Насос для карбидно-аміачної суміші, продаж, вартість, Київ, Україна, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці

Карбідно-аміачна суміш (КАС) – це рідке добриво азотної групи, яке має ряд важливих переваг перед твердими аналогами. Завдяки цьому продукту рослини забезпечуються повним комплексом азотних компонентів: нітратною, амідною й амонійною. Але у популярних рідких складів на основі азоту є ряд важливих особливостей, пов'язаних з його хімічною формулою. Насос для внесення рідких добрив КАС повинен володіти рядом важливих експлуатаційних властивостей.

Насоси для КАС, які слугують довго

Основний ворог будь-якого насоса для роботи з рідкими добривами – це хімічна агресія. Тому проточна частина обладнання, призначеного для роботи з КАС, виготовлена зі спеціальних матеріалів, стійких до аміаку й азотної кислоти. Насоси для КАС виробляють з використанням високоякісної нержавіючої сталі й полімерів, таких як PVDF і PP. Таке рішення забезпечує агрегатам наступні важливі особливості:
  • довготривалий термін служби;
  • високу надійність;
  • невибагливість в обслуговуванні;
  • прийнятну ціну.
Ущільнення дають насосам додаткові переваги при роботі з КАС. Ресурс моделей з таким виконанням суттєво збільшується, навіть в умовах максимально інтенсивної експлуатації. В іншому такі насоси не відрізняються від звичайних загальнопромислових приладів, так як добрива вибухо- й пожежобезпечні.

Насоси для добрив від ТОВ «ВКФ «Гідромаш»

Компанія ТОВ «ВКФ «Гідромаш» - вітчизняний постачальник насосів для промисловості й сільського господарства. Якщо ви шукаєте, де купити насос КАС в Україні, то можете бути впевненими, краще рішення можна знайти тільки у нас. Доступна ціна повністю українського продукту приваблюють покупців, які високо цінують надійність й функціональність.  

При виробництві насосів для карбідно-аміачної суміші використовуються тільки високоякісні матеріали, які відповідають європейським стандартам. ТОВ «ВКФ «Гідромаш» може запропонувати насоси для КАС з продуктивністю до 500 м.куб./год й напором до 140  м.