+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси нержавіючі ЦНС

Насоси нержавіючі ЦНС

Відцентрові багатосекційні насоси нержавіючі ЦНС в більшості випадків використовуються для перекачування холодних і гарячих рідин, хімічних вод, нафти та іншої агресивної рідини. При цьому корпус і деталі насоса не пошкоджуються і не піддаються корозії від кислотно-агресивних рідин.

Компанія «Гідромаш» рада Вам представити каталог насосів нержавіючих ЦНС від кращих виробників світу. Приваблива ціна та вигідні умови співпраці з нашого боку гарантовані.

Залежно від сфери використання, насоси нержавіючі ЦНС діляться на такі групи: «Г», «К», «Н», «М». Клас «К» використовуються в хімічній сфері для перекачування хімікатів, керосину, бензину, дизельного палива; в харчовій промисловості його використовують для перекачування води, молока, соку та інших рідких продуктів. Якість перекачування рідин залежить від їх параметрів щільності, в'язкості, температури. Дотримуючись всіх стандартыв щодо використання насоса нержавіючого ЦНС, Ви досягнете високої ефективності і швидкості перекачування рідини.

До хімічних або харчових насосів нержавіючим ЦНС йде в комплекті захисне реле від сухого ходу. Це захищає насос від перегріву і поломок. В основному, такі насоси можуть працювати безперебійно і при цьому не втрачати свій напор. Насоси ЦНС виготовляються у вертикальному або горизонтальному вигляді, в одну лінію. Місцевість для експлуатації насоса краще вибрати із середнім рівнем холоду, щоб насос не замерзав і якісно міг перекачувати рідину.

Підприємство «Гідромаш» раді Вам представити всю лінійку нашої продукції. Насоси нержавіючі ЦНС всіх типів представлені на нашому сайті. Телефонуйте і замовляйте потрібний Вам прилад.