+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси км ціна

Насоси км ціна

Найбільш популярним і використовуваним видом відцентрового насоса є насоси км (ціна вигідна саме у нас). Такий насос може використовуватися для перекачування холодної та гарячої рідини.

Компанія "Гідромаш" продає тільки якісні і оригінальні насоси км, ціна яких в рази вигідніше звичайної ринкової.

Зазвичай у консольних моноблочних насосів (км) є тільки одне робоче колесо, і рідина підводиться тільки з одного боку. Такий насос поважають за його зносостійкість, тривалий термін роботи, надійність і хорошу продуктивність. Насоси км (ціна у нас приваблива) працюють в основі з відцентровим колесом, в якому є пару дисків, які перегороджені лопатями. Ці лопаті мають вигнуту форму, яка дозволяє збільшити силу напору.

Якщо ви хочете використовувати насос км (ціну дізнайтесь по телефону) з відкритим колесом, потрібно знати, що в такому колесі лопаті будуть розміщуватися за іншою схемою, яка виробляє не звичайний потік, а вихровий. Якщо перекачувана рідина знаходиться ближче до дискових стінок, тим сильніше виробляється напор. Насоси км (ціна може змінюватися), які виготовлені з нержавіючої сталі, прослужить Вам набагато довше покладеного терміну. Тому, якщо Ви зважитеся купити такий насос, купуйте його з міцного металу.

Простота у використанні консольних моноблочних насосів дозволила полегшити працю багатьох виробничих підприємств. Даний вид насоса може перекачувати грунтову воду, хімічні рідини і багато іншого.

У прайсі нашої компанії Ви знайдете потрібний насос км, ціну на нього і інші характеристики. Якщо у Вас виникнуть питання або Вам потрібна консультація по роботі цих пристроїв, зателефонуйте до нас на фірму.