+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Область застосування харчових насосів КМ

Нержавіючі насоси КМ купити, вартість, Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

Консольно-моноблочні нержавіючі насоси використовуються в різних галузях промисловості для перекачування води й інших рідин щільністю в межах 500 - 1500 кг/ м³, кінематичною в'язкістю до 210 м/с і температурою до -20°С до +120°С.  При цьому  рідини, які перекачують повинні мати параметр pH в інтервалі 6-9,5 й вміщувати механічні включення фракцією не більше 0,2 мм.

При умові комплектації харчових електронасосів вибухонебезпечними двигунами, допускається перекачування світлих нафтопродуктів та інших легкозаймистих рідин (спирт, бензин і т.д.). Агрегат може встановлюватися в закритих приміщеннях і на вулиці під навісом.

Основна сфера використання насосного обладнання даного типу – циркуляційні системи й технологічне обладнання харчових, нафтоперероблюючих і хімічних підприємств. Хімічний склад рідини, яку перекачують залишається колишнім.

Конструктивні особливості центробіжних насосів КМ
Основними елементами агрегата є електродвигун і насос, проточна частина якого виконана з харчової нержавіючої сталі 12Х18Н10Т або аналога, близької їй за хімічним складом. В литому нержавіючому корпусі насоса встановлюється нержавіюче робоче колесо й одинарне торцеве ущільнення.

Робоче лите колесо нержавіючого центробіжного насоса насажене на кінець вала (консоль) й ущільнюється в корпусі агрегата з боку всмоктування щілинним, а з боку нагнітання – торцевим ущільненням, які складаються з графітових і керамічних кілець, які розташовуються в спеціальних обоймах. Напор створюється при обертанні робочого колеса рідиною, яка поступила на його лопаті з підвідного трубопроводу, і тим самим створюються вихрові потоки.

Консольно-моноблочна конструкція центробіжних односекційних насосів дозволяє значно зменшити розміри і масу агрегатів. Це стало можливим завдяки тому, що робоче колесо установлено безпосередньо на валу двигуна, а корпус через ліхтар закріплений до фланцевого поєднання. Патрубки електронасосного агрегата розташовані перпендикулярно, при цьому, діаметр вхідного патрубка завжди більше діаметра вихідного.

Двигуни консольно-моноблочних харчових електронасосів КМ – асинхронні трифазні з фланцевим поєднанням і частотою обертання 2850 об/хв. Виконання: загальнопромислове або вибухозахищене (для перекачування легкозаймистих рідин).

Центробіжні консольно-моноблочні нержавіючі насоси КМ монтуються в горизонтальному положенні. Корпус агрегата фіксується на масивних і достатньо міцних опорних консолях, розрахованих на суттєві вібрації, які виникають в процесі роботи електронасоса.

Основні критерії для вибору нержавіючих харчових насосів КМ:
  • продуктивність насосного обладнання;
  • фізико-механічні характеристики рідини;
  • температура рідини, яку перекачують;
  • висота напора;
  • місце монтажу;
  • потужність насоса, напруга мережі й частота струму.
Купити нержавіючі консольно-моноблочні насоси в Україні
Компанія «Гідромаш» пропонує на вигідних умовах купити харчові нержавіючі насоси консольно-моноблочної конструкції продуктивністю до 200 м³/год. Конструкція центробіжних насосів розрахована на інтенсивну експлуатацію, що дає можливість використовувати насосні установки КМ в безперервних технологічних процесах.  Для моніторингу параметрів тиску рідини до і після насосного обладнання передбачена можливість установки манометрів.