+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Відцентрові електронасоси БЕН - насоси під конкретні умови експлуатації

Спеціальні хімічні насоси БЕН купити, вартість, Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

Безсальникові електричні насоси серії БЕН – різновид центробіжних герметичних насосів (аналоги ЦГ, НГ) для стаціонарної установки на промислових підприємствах, де існує необхідність в перекачуванні вибухонебезпечних, хімічних й інших агресивних видів рідин. На відміну від насосів серії НГ й ЦГ з стандартними характеристиками, електричні центробіжні агрегати БЕН виготовляються під індивідуальні потреби покупця: з урахуванням фізико-хімічного складу рідини, яку перекачують добирається матеріал проточної частини й параметри агрегата. Тому каталог електронасосів БЕН постійно розширюється новими моделями, які випускає відомий виробник в СНД компанія «Молдовахідромаш».

Характеристики насосів БЕН й серед, які перекачують
Безсальникові герметичні насоси БЕН випускаються продуктивністю від 1 до 600 м³/час й висотою напору від 10 до 800 м, що дозволяє використовувати обладнання як на малих, так і великих підприємствах харчової, нафтової, хімічної, металургійної промисловості з можливістю перекачування рідин на великі відстані. Центробіжні насоси БЕН працюють від мережі перемінного струму напругою 380 – 660 В й частотою 50Гц. Тиск рідини в контурі елекронасоса не повинен перевищувати 100 кгс/м².
За допомогою електронасосних агрегатів серії БЕН здійснюють перекачування нейтральних й агресивних серед щільністю до 2500 кг/м³ при температурі -100°C до +450°C. При цьому допускається транспортування рідин, які вміщують механічні частки фракції більше 0,2 мм, місткість яких не перевищує 0,2% від загального об'єму середи, яку перекачують.

Особливості конструкції насосів БЕН
Як і у всіх герметичних моноблочних насосах, в безсальникових електронасосах серії БЕН деталі проточної частини виконані з нержавійки марки 12Х18Н10Т або 10Х17Н13М2Т. Конструкція електронасосів – моноблочна, що забезпечує компактність установки. Між електродвигуном і насосом відсутні поєднувальні частини  (вали з напівмуфтами), за рахунок чого відсутні втрати на тертя при передачі моменту обертання від двигуна до закритого робочого колеса, яке розташоване на роторі. Моноблочна конструкція електронасосів забезпечує стабільно-високий ККД, завдяки якому агрегат споживає менше електроенергії, у порівнянні з аналогами.
Всі електричні герметичні насоси БЕН виготовляються у вибухозахищеному виконанні, що дозволяє використовувати обладнання в самих складних умовах експлуатації. Монтуються агрегати горизонтально або вертикально. Для можливості транспортування щільних рідин робиться обточування робочого колеса.

Приклад позначення:
1БЭН 9-0С, де
  • 1 - порядковий № модернізації установки;
  • БЕН – безсальниковий електронасос;
  • 9 – заводський №;
  • ОС – одноступеневий.
Запуск в роботу насосного агрегата повинен відбуватися тільки при умові повного заповнення порожнини робочою рідиною. По всій лінії всмоктування заборонені розриви потоку середи.

Переваги герметичних насосів БЕН
Грамотно продумана конструкція електронасосів дозволяє забезпечити:
  • високий коефіцієнт корисної дії і раціональне енергоспоживання;
  • абсолютну герметичність агрегата й запобігання протікання робочої середи;
  • збереження первісних характеристик середи, яку перекачують;
  • вибухозахищене виконання виключає будь-які ризики загоряння;
  • мінімальний рівень шуму й вібрацій в процесі експлуатації.
Телефонуйте і ми доберемо обладнання під ваші умови експлуатації. Доставляємо по всій Україні.