+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос км із нержавійки

Насос км із нержавійки

Найбільш затребувана сфера використання насоса км з нержавійки – харчова промисловість. Ним можуть перекачувати чисту воду, молоко, вино, спирт, олію та інші речовини.

Компанія «Гідромаш» хоче запропонувати Вам скористатися насосом км з нержавійки в Вашої промислової компанії. Насос відрізняється міцністю і довговічністю.

Насос км з нержавійки також використовується в нафтовій і хімічній промисловості для перекачування нафтопродуктів; в ЖКГ такі насоси використовуються переважно для перекачування холодної та гарячої води. Завдяки своїй простій і доступній конструкції, їм можуть користуватися навіть недосвідчені співробітники. Невибагливість і простота у використанні – це головні переваги насоса км з нержавійки.

Якщо у Вас промислове або харчове підприємство, Вам просто необхідно придбати такий насос. Його невисока ціна і відмінна продуктивність неодмінно порадують Вас в роботі. Насос км з нержавійки полегшив робочі процеси не на одному підприємстві. Насос працює справно і точно, аварійні ситуації трапляються вкрай рідко, або взагалі ніколи.

Такі насоси можуть перекачувати велику кількість рідини, працюючи цілодобово без зупинок. Вони дуже вигідні і затребувані особливо для тих підприємств, де постійно йде оборот рідини. Наприклад, у виробництві соняшникової олії або на винно-спиртовому заводі такі насоси дуже необхідні.

Компанія "Гідромаш" врахувала всі потреби сучасних промислових підприємств і пропонує Вам співпрацю на взаємовигідних умовах. Якщо Вам необхідно замовити насос км з нержавійки – ми завжди раді будь-яким Вашим зверненням.