+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Високоякісні насоси Johstadt

Johstadt пожежні та гвинтові насоси, купити, замовити, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

    Johstadt – один з найбільш популярних у світі німецьких брендів специфічного насосного обладнання, відмінна репутація якого обґрунтовується високою якістю, функціональністю й практичністю продукції, яку виробляє. Він випускає високоякісні насоси та існує на ринку вже біля 150 років. Всі ці роки компанія завойовувала увагу потенційних клієнтів і доводила, що краще варіанта просто не знайти. В арсеналі продукції завжди знайдеться обладнання для промисловості, пожежогасіння й сільського господарства. Насосам Johstadt вдалося охопити широку галузь використання, завдяки чому кожний рік клієнтська база стрімко збільшується.

    Високоякісні гвинтові насоси Johstadt
    Виробником Johstadt розробляється широкий спектр продукції. Велика частина використовується в промисловості, але, безумовно, треба виділити гвинтові насоси Johstadt, які використовуються у багатьох галузях. Насосна техніка, призначена для сільськогосподарського використання, теж популярна, через це компанія-виробник постійно отримує інвестування від держави, що дає можливість покращити якість і пропонувати модернізовану продукцію покупцям.
    Фірма володіє великою виробничою площею, завдяки чому вдається відповідати високим стандартам, використовувати тільки сучасні станки з САПР, ЧПК і забезпечувати роботою тисячі співробітників. Треба відмітити, що Johstadt має сертифікат DIN EN ISO 9001, а це ще раз підтверджує рівень професіоналізму й високу якість. Найчастіше потенційні покупці вибирають насоси Johstadt Pump, оскільки вони абсолютно універсальні, відрізняються простою й зрозумілою експлуатацією.

    Johstadt випускає:
  • класичні гвинтові насоси;
  • моделі з наявністю завантажувальної воронки;
  • вертикальні насоси;
  • напівпогружні варіанти
  • насоси з чисткою;
  • переносні моделі;
  • дозувальні апарати;
  • спеціальні насоси.
    Окремо виділяють пожежні, промислові й сільськогосподарські гвинтові насоси Johstadt, про які вже говорилося вище. Кожний покупець може дібрати те, що більше всього підходить під його сферу використання.

      Де купити насосне обладнання Johstadt в Україні?
   Сьогодні продукція бренду Johstadt в Україні абсолютно доступна, питання стоїть лише за вибором надійного постачальника. В ТОВ «ВКФ «Гідромаш» у кожного є можливість за сприятливу ціну придбати насосне обладнання Johstadt в Україні й отримати найвищу якість, що відповідає європейським стандартам.
    Техніка німецького виробника відрізняється довговічністю й зносостійкістю. З кожним роком виробництво все більше розширюється, з'являються нові робочі зони, склади, завдяки чому вдається випускати ще більше насосів і пропонувати клієнтам виключно сервісне обслуговування високої кваліфікації. В нашій компанії ви можете вигідно замовити партію обладнання Johstadt в будь-яких об'ємах.