+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси Mas Daf (Туреччина)

Промислові насоси Mas Daf ціна, продаж, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

Якісні й доступні за ціною промислові насоси сьогодні користуються попитом у всьому світі, тому попит на продукцію турецького виробника Mas Daf зростає. Компанія випускає свою продукцію з 1977 року й за цей час зарекомендувала себе як бренд, на обладнання якого можна покластися. Насосне обладнання Mas Daf в Україні має відмінну репутацію та його використовують в самих різних галузях виробництва.

Насоси Mas Daf для важкої й відповідальної роботи

Виробник насосного обладнання Mas Daf – це найбільший в Туреччині бренд, який випускає обладнання для перекачування самих різних рідин, починаючи від питної води й закінчуючи кислотами. Асортимент компанії охоплює практично всі галузі використання цієї техніки. Сьогодні ви можете купити насоси Mas Daf таких видів:
  • центробіжні;
  • погружні;
  • шестерні;
  • свердловинні;
  • самовсмоктуючі;
  • аксіальні.
Крім того, турецький виробник пропонує спеціалізовану техніку, наприклад, пожежні насоси. Також компанія пропонує додаткові елементи для систем, які працюють з рідинами, такі як розширювальні баки.
Кожний продукт цієї фірми, будь то потужний насос центробіжний Mas Daf для перекачування рідин на виробництві або компактний інтегрований насос для установки в спецтехніці, відрізняється високою надійністю й енергоефективністю. Компанія сама розробляє обладнання в особистих конструкторських бюро й забезпечує повний цикл виробництва всіх моделей. Кожний насос Mas Daf – це продукт, який створений на основі 40-річного досвіду компанії з ретельною увагою до деталей й якості виконання.

Як купити насоси Mas Daf в Україні

Всі моделі насосного обладнання з офіціального каталогу турецького виробника ви можете купити в компанії ТОВ «ВКФ «Гідромаш». Ми багато років співпрацюємо з брендом Mas Daf і маємо можливість пропонувати насосне обладнання цієї видатної компанії за самими демократичним цінам.
У нас ви можете вибрати насоси будь-якого типа й продуктивності – менеджери «Гідромаш» допоможуть вам зорієнтуватися в великому виборі техніки торгової марки й запропонують оптимальний за характеристиками варіант. Купуючи насос Mas Daf у нас, ви отримуєте офіціальну гарантію на всій території України.