+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насосна станція

Насоси для води, продаж, купити, Київ, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

     У багатьох приватних будинках, розташованих за межами міста, в основі водопостачання лежить насосна станція, яка подає воду для побутових потреб з водоймища, колодязя або свердловини. Продуктивності цього обладнання повинно вистачати не тільки для миття посуду, прання й приготування їжі, але також для поливу присадибної ділянки, заповнення басейну, використання бані.

    Як вибрати насосну станцію для будинку?

    В наші дні купить насосну станцію для будинку зовсім нескладно – на ринку обладнання для водопостачання широко представлене вітчизняне й закордонне обладнання з різними характеристиками й ціною. Але для того щоб насос ефективно виконував поставлену перед ним задачу, важно правильно дібрати параметри.
Для подачі води в житлові будинки найчастіше всього використовують:
  • погружні насоси для свердловин, якщо воду необхідно піднімати з великої глибини;
  • самовсмоктуючі насоси для свердловин і колодязів, глибина яких не перевищує 9 метрів.
    Самовсмоктуюча насосна станція для свердловин може бути звичайною або ежекторною. Насоси з ежектором піднімають воду, використовуючи розрідження. Мінусом таких моделей є їх шумна робота, що потребує установки станції в окремому приміщенні або за межами жилих будівель. Такі насоси, завдяки їх високій продуктивності, є ідеальним рішенням для поливу саду й городу або наповнення басейнів. Самовсмоктуючі насоси без ежектора мають багатоступеневу конструкцію й працюють достатньо тихо. Ця насосна станція, запчастини якої максимально доступні за ціною, відмінно підходить для водопостачання будинку.
    Погружні насоси опускаються безпосередньо у свердловину або колодязь на тросі. При використанні такого обладнання обов'язково треба встановити зворотній клапан, який буде запобігати скиданню води назад у свердловину при відключеному обладнанні.
    Сучасні побутові станції обладнують накопичувальними баками або гідроакумуляторами. Ці пристосування дозволяють запобігти перепадам тиску в системі водопостачання й дозволяють завжди мати в своєму розпорядженні деякий запас води.

     Основні параметри насосних станцій.

    Головними характеристиками побутових насосних станцій будь-якої конструкції є:
  • продуктивність, то  здібність подавати визначений об'єм води за деякий інтервал часу;
  • напор, визначає висоту, на яку апарат здібний подавати рідину;
  • живлення електродвигуна: 220 або 380 Вольт.
    При доборі свердловинних погружних насосів також важливо враховувати діаметр свердловини – для якісного охолодження системи треба дібрати прилад, близький за діаметром до свердловини.
   Щоб купити насосну станцію в Києві (Україна), звертайтеся в нашу компанію. Ми пропонуємо насосне обладнання від відомих виробників з офіціальною гарантією й доставкою в будь-який населений пункт країни.