+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Область використання трансформаторних електронасосів МТ, МТТ

Трансформаторні насоси МТ, МТТ купити, вартість, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

Насоси герметичні трансформаторні МТ і МТТ – різновид центробіжних насосів, спеціально спроектованих для організації циркуляції рідин в системах охолодження силових трансформаторів на ТЕЦ, ГЕС, ГРЕС, окремих електропідстанціях, промислових електропечей та інших енергогенеруючих об'єктах. Агрегати МТТ можуть використовуватися в охолоджуючих системах рухомих склад, включаючи тепловози й електровози.

Маслонасоси МТ і МТТ представляють собою герметичну моноблочну конструкцію з гільзованим статором. Така конструкція дозволяє забезпечити компактність й високий ККД електронасосів.

Моноблочні трансформаторні електронасоси забезпечують циркуляцію масла в системі охолодження й розраховані на довготривалу роботу. Допустима температура рідини, яка циркулює повинна складати не більше +80 ℃. При підвищенні температури робочої середи +95 ℃, дозволяється короткочасно експлуатувати насос, але не більше ніж на дві години. Тиск масла в циркуляційній системі не повинен перевищувати 0,4 Мпа, а параметр щільності рідини – не більше 840 кг/м³. Категорично заперечується перекачування рідини, яка вміщує тверді механічні включення.

Центробіжні герметичні електронасоси серії МТ й МТТ підключаються в мережі напругою 220 В - 415 В і частотою 50Гц/60Гц. Технічні характеристики електронасосних агрегатів добираються індивідуально у відповідності з вимогами замовника і параметрів системи охолодження.

Переваги хімічних насосів для перекачування масла
Для центробіжних моноблочних насосів характерні:
  1. Герметичність – трансформаторні насоси мають герметичну конструкцію, яка виключає протікання робочої рідини. Кожні деталі й вузли, які стикаються між собою, змащуються автономно, електропроводка екранована, а контакти ізольовані.
  2. Довговічність – всі деталі й вузли центробіжних хімічних насосів, які контактують з рідиною, виготовлені з якісної зносостійкої сталі.
  3. Компактність – моноблочна конструкція насосів передбачає розміщення основних вузлів агрегата в монолітному корпусі (двигун, ротор, вал, робоче колесо).
  4. Ефективність – перекачування рідини забезпечується завдяки обертанню лопатей робочого колеса, за рахунок чого досягається безперервний процес циркуляції масла в системі.
Відмінні конструктивні особливості трансформаторних насосів
Надійність й довготривалий ресурс служби електронасосного обладнання досягається завдяки конструктивним особливостям трансформаторних насосів, зокрема:
  • вакуумному просоченню обмотки статора;
  • природній вентиляції обмотки статора для запобігання перегріву;
  • якісним підшипникам з середнім ресурсом експлуатації 100 000 годин;
  • якісному ущільненню, яке не боїться хімічних і температурних впливів.
Вибір трансформаторних центробіжних насосів відбувається на основі наступних критеріїв:
  • висота напора і подача;
  • потужність агрегата;
  • число обертів електродвигуна;
  • напруга й частота струму;
  • коефіцієнт корисної дії.
Кожний критерій добирається в індивідуальному порядку і залежить від характеристик систем охолодження.
Компанія «Гідромаш» пропонує асортимент трансформаторних насосів від перевіреного заводу виробника «Молдовахідромаш». По питанням вибору обладнання зв'яжіться с нашими спеціалістом.