+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси для опалення: переваги та недоліки обладнання

Насос циркуляційний для опалення вартість, Київ, Інтернет, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Маючи великий будинок в місті або за його межами, питання обігріву приміщення сьогодні вельми актуальне. Зекономити на обігріві, а також підвищити тепловіддачу опалювальної системи можна, встановив сучасний насос для опалення.
Насоси для опалення: конструкція обладнання
Насос для системи опалення (циркуляційний) – це помпа, яка встановлюється на трубу, для збільшення тиску системи обігріву, що здійснює примусовий рух рідини всередині труб і батарей. Конструкція корпуса приладу передбачає наявність електричного двигуна з крильчаткою й ротором. За допомогою лопатей ротор починає циркулювати воду від вхідного клапана до випускного. Прилад вельми компактний.
Данні помпи використовують при утепленні пола або опалення великих площ як для приватних одноповерхових будинків, так і для багатоповерхівок або об'єднання декількох будинків, які опалюються однією котельною.
Види насосів, їх переваги, вади
Циркуляційні насоси для опалення розподіляються на два види:
1.    Сухий - ротор не торкається рідини. Він має високу продуктивність, але при роботі видає шум. Через створюваний гул такий вид насосів для опалення більше підходить для промислових об'єктів або використовується в котельних, які опалюють декілька будинків.
2.    Мокрий - ротор в цій моделі повністю занурений в рідину. Насос не створює зайвого шуму, він невеликий за вагою, надійний та має регулятор перемикання швидкості циркуляції води.
Насос для системи опалення зручний в силу наступних причин:
  • допомагає відводити повітря, яке потрапило в систему опалення, запобігає виникненню повітряних пробок;
  • прискорюється обігрів приміщення за рахунок прискорення прогрівання всієї системи;
  • покращує ефективність опалювальної системи;
  • надійний, довговічний в експлуатації;
  • при вимкнутому опаленні не дає системі замерзнути, циркулює в ній воду.
Недоліками таких насосів можна вважати наступне
  • додаткові витрати електрики - вживання електроенергії збільшується, тому що за її рахунок працює обладнання;
  • не працює без електрики - якщо вимкнули світло, то й помпа працювати не буде, що небезпечно для опалення в період морозів.
Насос для опалення купити в Україні можна, звернувшись в компанію ТОВ "ВКФ «Гідромаш». Ми маємо в наявності помпи всіх видів та висококваліфікований персонал, ми допоможемо вам визначитися, доберемо оптимальне обладнання. Купив циркуляційний насос для опалення, ціна якого у нас прийнятна, ви забезпечите свій будинок теплом в холодне міжсезоння й морозні зими.