+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос для сільського господарства

Насос для сільського господарства, продаж, вартість, Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

Сільське господарство – це дуже різнопланова галузь, тому в цій сфері людської діяльності для перекачування рідин використовується широкий спектр насосного обладнання. Купити насос для сільського господарства можна як для полива й подачі рідких добрив, так і для відкачування рідких відходів тваринництва. В аграрному комплексі знаходить використання обладнання різного типа, конструкції й продуктивності, як електричні, так і на рідкому паливі (дизельні).

Які промислові насоси використовують в аграрному комплексі

В залежності від призначення обладнання й характеристик рідини, в сільському господарстві використовуються промислові насоси наступних типів:
  1. Високопродуктивні самовсмоктуючі центробіжні насоси, які використовують для роботи з чистими або незначно забрудненими рідинами. Це ідеальне рішення для подачі води в системи полива або відкачування її з приямків й штучних водоймищ;
  2. Насоси дозувальні, для роботи у складі систем зрощування добривами, стійкі до агресивної середи;
  3. Спеціальні насоси для перекачування сильно забруднених рідин. Використовуються для осушення водоймищ і болотистих ділянок, для перекачування фекальних мас у тваринництві й відкачуванні води в дренажних системах.
Кожний з цих видів насосів сьогодні можна без проблем купити з будь-якою потужністю й продуктивністю. Споживачам доступні як стандартні рішення, так і спеціальні моделі, максимально захищені від впливу агресивних серед.

Насоси для сільського господарства в Україні

Купити насоси для сільського господарства пропонує українська компанія ТОВ «ВКФ «Гідромаш». Обладнання, яке ми продаємо добре відоме як вітчизняним, так й закордонним споживачам, й має відмінні відгуки у аграріїв. Кожний насос – це виріб високої якості, який відповідає світовим стандартам надійності, ефективності й безпеки.

ТОВ «ВКФ «Гідромаш» пропонує насоси, орієнтовані на використання в сільському господарстві й максимально відповідають запитам споживачів. Все обладнання ТОВ «ПКФ «Гідромаш» поставляється з офіційною гарантією на території всієї України.