+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Перевага насосних станцій Pedrollo

Насосна станція Pedrollo Педролло, продаж, комплектація, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

Італійська компанія Pedrollo – це один з найбільш поважних європейських виробників насосного обладнання. Вперше продукція цього бренду з'явилась на світовому ринку ще в 1974 році й з цього моменту бренд не зупинявся у своєму русі вперед ні на хвилину. Нові насоси Pedrollo з'являються з завидною постійністю – більш потужні, компактні, економні й надійніше ніж попередні моделі з'являються в каталогах фірми щорічно. Обладнання італійського виробника знають і поважають в 160 країнах світу, в які офіційно поставляється його продукція.

Чому вибирають насос Pedrollo?

Кожна насосна станція Pedrollo – це сучасний продукт, який виготовлений у відповідності з вимогами  світового стандарту UNI EN ISO 9001. Компактні, легкі, виготовлені зі стійких до зносу й зовнішніх факторів матеріалів, агрегати з Італії популярні як в побутовій сфері, так й на виробництві. Серед переваг, які пропонує  насосна станція Педролло споживачам, треба особо підкреслити наступне:
  • міцний корпус насоса з чавуна або нержавіючої сталі;
  • гідроакумулятор зі сталі з надійним порошковим покриттям;
  • надійна система автоматики з ефективним захистом;
  • знижений рівень шуму й вібрації при роботі;
  • можливість установки додаткових фільтрів на всмоктуючий патрубок;
  • мембрана бака з безпечного харчового каучуку.
Також треба згадати і те, що насос Педролло – це дуже вигідне рішення. Обладнання цього бренду має доступну ціну, яка робить цю техніку доступною для кожного. Найбільш популярні моделі насосів бренду, такі як Pedrollo pkm 60, не мають аналогів у своїй ціновій категорії за експлуатаційними характеристиками та надійністю.

Справжній європейський сервіс


Покупка насоса або насосної станції – це дуже відповідальна задача, адже агрегат повинен бути не тільки ефективним, але й надійним. Купуючи насос Pedrollo jswm 2ax або будь-яку іншу модель від італійського бренду, ви отримаєте офіційну гарантію від виробника й сервісне обслуговування від дилера. Компанія Pedrollo турбується про своїх клієнтів, тому організувала одну з найбільш широких мереж сервісних майстерень й безперебійне постачання запчастин до насосів в будь-яку країну, де продається її насосне обладнання. Тому власник продукції компанії впевнені, що у випадку виникнення проблем вони не залишаться з ними наодинці.