+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Втулки та вкладиші з силіційованного графіту для ремонту герметичних насосів

Запасні частини втулки вкладиші п'яти 8КЕ 8ВШ до герметичних насосів ЦГ, НГ, Бен, ХГ купити, вартість, Київ, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Центробіжні електронасоси ЦГ, ЦГ, БЕН використовуються як стаціонарні насосні агрегати для перекачування нейтральних, хімічно активних та агресивних рідин. Високий ступінь герметичності, надійність й довговічність центробіжних насосів досягається за рахунок використання якісних зносостійких сучасних запасних частин з силіційованного графіту й графітофторопласту.
Як і будь-яке обладнання, герметичні електронасоси з часом зношуються і вимагають ремонту. Для їх відновлення потрібні запчастини, які ви зможете замовити на сайті компанії «Гідромаш».

Підшипники, пари тертя, торцеві ущільнення для герметичних насосів від виробника
Міжремонтний період експлуатації електронасосів багато в чому залежить від інтенсивності роботи, сфери використання, властивостей і чистоти рідини, яку перекачують. Всі деталі проточної частини насоса, які стикаються з середою, в залежності від виконання, можуть бути виготовлені з наступних матеріалів: нержавіючої або вуглецевої сталі, силіційованного графіту СГ – Т, графітофторопласту марки КВ.
При роботі насосів основне навантаження сприймають підшипникові вузли - радіальні підшипники ковзання, які складаються з вкладиша (2 шт), втулки (2 шт), опорної п'яти (2 шт). Для кращого сприйняття радіального навантаження втулки й вкладиші підшипників ковзання виконані з силіційованного графіту.
Підшипники ковзання з силіційованного графіту мають відмінні показники зносостійкості й надійності, що дає можливість експлуатувати запасні частини в агресивній середі при температурі рідини, яку перекачують в діапазоні від -70°C до +350°C. Через велике навантаження, підшипники поступово зношуються і потребують періодичного міжремонтного контролю. Своєчасна заміна цих запасних частин може запобігти передчасному виходу з ладу всього насосного агрегата.
Для швидкості й зручності ремонтних робіт виробник насосів підприємство АТ «Молдовахідромаш» має можливість комплектації насосів, які виробляє спеціальним інструментом і пристосуваннями:
  • з'ємник – 1шт;
  • ключ – 1 шт;
  • болт М10 – 2 шт;
  • рим-болт – 1 шт.
Купити запасні частини для центробіжних насосів в Україні
Компанія «Гідромаш», є прямим постачальником електронасосів від заводу АТ «Молдовахідромаш», пропонує до реалізації оригінальні запасні частини з силіційованного графіту й графітофторопласту для всіх моделей насосів ЦГ, НГ, БЕН, представлених в нашому каталозі. У нас ви зможете замовити  пари тертя (втулки й вкладиші + п'яти) за новими кресленнями 8КЕ або за старими - 8ВШ для насосів типа ХГ, ХГИ, ЦНГ, які вже зняті з виробництва.
По питанням придбання торцевих ущільнень й підшипникових вузлів звертайтеся до наших спеціалістів по одному з номерів телефона, вказаних на сайті. Доставляємо запасні частини по всій Україні й закордон.