+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Вибираємо насос для світлих нафтопродуктів. серія ЦНСК

ЦНСК насоси для світлих нафтопродуктів та харчової промисловості, купити, Київ, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Сьогодні на багатьох виробництвах використовують насоси для перекачування нафтопродуктів – це особлива категорія обладнання, яке призначене для транспортування рідин, таких як нафта, мазут, мінеральні й синтетичні олії, морська або прісна вода, чиста й забруднена нафтопродуктами. Використовують техніку такого типу в нафтодобувній й хімічній промисловості, на заправних станціях, ТЕЦ й в котельних.

Як використовуються насоси ЦНСК

Насоси ЦНСК багатосекційні – окрема група пристроїв, розрахована для роботи зі світлими нафтопродуктами: бензином, соляркою, керосином. Вибираючи агрегат для тих або інших цілей, треба враховувати, що працювати техніка цього типу може з рідинами, які мають наступні властивості:
  • температура в діапазоні від -40 до +140 °С;
  • вміст твердих часток у зваженому стані не вище 0,2%;
  • щільність, не перевищує 1500 кг/м3;
  • вміст твердих часток розміром не більше 0,2 мм.
Враховуючи ці характеристики, насоси такого типу можна використовувати не тільки для перекачування світлих нафтопродуктів, але й для роботи з холодною водою, соками, алкогольними напоями, рослинними оліями з невисокою щільністю. Можуть бути використані насоси ЦНСК й з агресивними рідинами: деякими видами кислот, лугів, рідких добрив.

Промисловий насос ЦНСК: основні характеристики

Вибираючи промисловий насос ЦНСК, важно враховувати ряд характеристик, які впливають на його експлуатаційні якості. До основних параметрів обладнання відносяться:
  • напор;
  • подача;
  • частота обертання вала електродвигун;
  • потужність електродвигуна;
  • допустима температура рідини, яку перекачують;
  • робоча напруга.
Крім цього, велике значення має виконання виробу. Насос для перекачування світлих нафтопродуктів в Україні можна купити в загальнопромисловому виконанні й у вибухозахищеному. Моделі, захищені від вибуху, використовуються в цехах з підвищеною вибухо- й пожежонебезпекою, в шахтах та інших місцях, де можуть бути присутні небезпечні речовини й гази. Ці пристрої мають надійну ізоляцію всіх струмоведучих частин від зовнішньої середи.

Шукаєте де купити пристрій такого типа? Насоси від Гідромаш ЦНСК – це гідравлічні агрегати високого класу, виготовлені компетентним виробником. Ми працюємо тільки з обладнанням, яке гарно себе зарекомендувало, тому можемо гарантувати якість кожного агрегату. На всю техніку компанія надає офіціальну гарантію.