+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Циркуляційні насоси в автономних системах опалення

Циркуляційні насоси в автономних системах опалення, продаж, вартість, Київ, Україна, Інтернет, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

Для власників заміських будинків і котеджів в зимовий період актуальним є питання обігріву свого житла. Раціонально використовувати енергоресурси й підвищити ефективність автономної системи обігріву можна шляхом інтеграції у водяний контур гарячого водопостачання одного або декількох циркуляційних насосів з електроприводом.

Циркуляційний насос для системи опалення дозволить забезпечити рівномірний рух теплоносія по контуру до радіаторів. Пристрій циркуляційних насосів складається з електродвигуна і насосної частини з двома патрубками, за допомогою яких агрегат поєднується з контуром системи опалення.  Всередині корпуса насоса розташовується центробіжне робоче колесо, яке забезпечує нагнітання теплоносія по магістралі.  Керування роботою насоса може бути автоматичне або ручне.

Важливо! Перш ніж встановлювати насос для автономного опалення, треба перевірити, чи немає повітря в трубах і батареях.

Для підвищення надійності системи опалення і подачі гарячої води спеціалісти рекомендують встановлювати паралельно насоси для гарячого водопостачання в кількості 2 одиниць: один насос – основний, другий – допоміжний (резервний). При увімкнені двох насосів одночасно можна збільшити подачу води, при цьому тиск в системі залишиться колишнім. Подача регулюється автоматично або за допомогою запорної арматури, яка врізається на напорних ділянках водяного контуру.

Важливо! Для підтримання працездатності системи опалення на основі електричних центробіжних насосів при вимкненні електрики треба передбачити резервне джерело живлення, наприклад, дизельгенератор.

Як вибрати електронасос для опалення?
Попри велику різноманітність типів і модифікацій, у більшості випадків, імпортні циркуляційні насоси для котельної уніфіковані за робочими параметрами і приєднувальними розмірами. Це дозволяє швидко дібрати заміну агрегату, який вийшов з ладу, з насосів Speroni, Grundfos, Saer, DAB, IMP, Pedrollo, Lowara, Calpeda та інших брендів.
Коли визначилися з виробником, можна приступати до вибору насоса за робочими характеристиками. Для цього потрібні наступні дані:
  • площа приміщення, яке опалюється;
  • діаметр труб і загальна довжина магістралі;
  • найвища точка системи опалення;
  • приблизний об'єм теплоносія в системі.
На підставі отриманої від замовника інформації, спеціаліст нашої компанії добере кількість та технічні характеристики циркуляційних насосів, основними з яких є:
  • продуктивність агрегата;
  • висота напора;
  • температура теплоносія, який перекачують;
  • діаметр патрубків;
  • тип керування.
Купити насос для опалення в Києві з доставкою по Україні
Компанія «Гідромаш» - постачальник сучасного обладнання для котельної пропонує за дилерськими цінам купить насос для опалення від кращих світових виробників. На всі моделі помп надається офіційна гарантія від виробника. Наш спеціаліст добере під вашу систему опалення потрібну кількість і модель насоса, який забезпечить теплом увесь будинок в холодну зиму.
Відправити свій запит на постачання обладнання ви можете нам на електронну пошту або у Viber по одному з номерів телефона: 0981017788 (Київстар) 0951017755 (Vodafone).