+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Чому такі популярні циркуляційні насоси серії NMT та NMTD

Циркуляційний насос для опалення NMT та NMTD, підібрати, вибрати, Київ, Україна, Інтернет, Житомр, Чернігів, Полтава, Черкаси, Суми, Миколаїв, Херсон.

Чому так популярні електронні регульовані циркуляційні насоси серії NMT і NMT (D)?
Насоси серії NMT (D) – це лінійка регульованих насосів in-line (монтуються безпосередньо в лінію) словенського виробника IMP Pumps, призначені для забезпечення процесу примусової циркуляції теплоносія в системах опалення і ГВП. Крім того, деякі моделі з цієї серії можуть використовуватися в системах охолодження, кліматичних установках, в промисловості, для перекачування побутової води. Буква «D» в назві свідчить про те, що в таких насосах встановлений подвійний мотор.

Особливості насосів типа NMT (D)
Циркуляційні насоси NMT (D) обладнуються «мокрим» ротором, який розміщений в середі, яку перекачують: чисту або змішану з антифризом воду. Статор обертається на підшипниках ковзання з графіту. В корпусі насоса передбачена нерухома втулка зі сталі AISI 316, яка герметично захищає котушку статора від води.
Електродвигун і насос уявляють собою одиничну конструкцію, а на подовженому валу ротора встановлене робоче колесо. Вхідний і вихідний патрубки з різьбовим або фланцевим поєднанням находяться на одній осі. Ці розтруби - одного діаметру.
Циркуляційні in-line насоси NMT (D) з інвертором відрізняються від звичайних моделей з асинхронним двигуном можливістю адаптації агрегата у відповідності з параметрами системи опалення або гарячого водопостачання. Електронний насос контролює витрати й тиск теплоносія в системі, підлаштовуючи під них швидкість обертання ротора.  
Насоси циркуляційні регульовані частотним перетворювачем запускаються двигунами з ротором на постійних магнітах. Такі мотори  більш економні ніж звичайні асинхронні моделі й працюють практично безшумно. За необхідністю, потужність мотора можна знизити в 5 разів.
Керувати насосами з приладами частотного регулювання можна на відстані за допомогою блока керування і зв'язку ETHERNET або мережі LonWorks. Параметри роботи насосів можна задавати саморегульованими або налаштувати вручну через додаток Windows ПК (Internet Explorer, наприклад). Регулювання відбувається шляхом зміни тиску, швидкості обертання, електроспоживання, щоб агрегат адаптувався до конкретної гідравлічної системи.

Режими стабілізації:
Циркуляційні насоси NMN й NMTD, в залежності від їх моделі, характеристик системи опалення або ГВП, можна експлуатувати в чотирьох різних режимах:
  1. Автоматичний – насос автоматично підлаштовується під параметри системи й встановлює потрібний тиск. Підходить для більшості систем. Робочий тиск змінити не можна, а тільки продивлятися.
  2. Пропорційний тиск – в залежності від витрат, насос підтримує відповідний параметр тиску, який можна відрегулювати. Інші параметри насоса можна тільки продивлятися.
  3. Постійний тиск – заданий параметр тиску підтримується насосом постійно до максимальної витрати, при якій тиск почне знижуватися. Налаштовується тільки тиск, інші параметри тільки продивляються. 
  4. Постійна швидкість – можна самостійно задати оптимальну швидкість насоса, інші параметри тільки продивляються.
Купити електронно-регульовані насоси NMT і NMTD з доставкою по Україні
На сайті компанії «Гідромаш» ви зможете купити насос для опалення словенського виробника IMP Pumps необхідної конструкції й характеристик. Для вибору насоса, потрібно знати основні параметри, такі як:
  • розмір й тип поєднувального розтруба (фланець/різьба);
  • максимальна висота підйому рідини;
  • продуктивність, 
  • потужність, тиск, напруга;
  • корпус (чавун або бронза) і т.д.
Так як вибір насоса – процес складний, рекомендуємо спочатку проконсультуватися з нашим менеджером  по одному з телефонів: 0981017788 (Київстар) 0951017755 (Vodafone).