+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Запасні частини з силіційованного графіту для герметичних насосів

Запасні частини втулки вкладиші п'яти до герметичним насосів ЦГ, НГ, БЕН, ХГ купити, стоімомть, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

Купити запасні частини з силіційованного графіту для герметичних насосів
Центробіжні насоси серії ЦГ, ЦГ, БЕН, за рахунок своєї герметичної конструкції і матеріалу виготовлення, мають широку сферу використання. Такі установки монтуються стаціонарно на підприємствах харчової, хімічної, металургійної, нафтової, фармацевтичної промисловості. Основне призначення герметичних насосів - перекачування цінних рідин і газоподібних серед (агресивні, шкідливі, нейтральні), пари й гази які можуть утворювати з повітрям вибухонебезпечні суміші.

Основними параметрами для вибору герметичного насоса є:
  • продуктивність;
  • висота напора;
  • тиск в контурі;
  • матеріал проточної частини;
  • допустима температура рідини;
  • щільність рідини, яку перекачують.
Як і будь-яке електромеханічне обладнання, насоси герметичні періодично потребують обслуговування й ремонту, що дозволить подовжити термін експлуатації агрегатів й збільшити міжремонтний період. А для цього потребуються запасні деталі й вузли електронасосів.

Основні види запчастин для центробіжних герметичних насосів
Під час експлуатації електронасосного обладнання основне навантаження приходиться на підшипникові вузли. Тому рано або пізно потребується заміна підшипників. В герметичних насосах встановлюються підшипники ковзання (втулки й вкладиші) з опорними п'ятами, виготовлені з силіційованного графіту СГ-Т. Такі підшипники володіють відмінними експлуатаційними властивостями, що дозволяє їх використовувати  в герметичних центробіжних насосах та іншому промисловому обладнанні, де необхідна висока міцність, надійність та зносостійкість вузлів тертя. Підшипники з силіційованного графіту розраховані на експлуатацію у важкій агресивній середі при температурі рідини, яку перекачують від -70°C до +350°C.
Компанія «Гідромаш» пропонує до реалізації підшипники з силіційованного графіту для герметичних центробіжних насосів ЦГ, НГ, БЕН для всіх моделей електронасосів виробництва АТ «Молдовахідромаш», які представлені в нашому каталозі. Також у нас ви зможете придбати зі складу або під замовлення п'яти тертя з графітофторопласту, торцеві ущільнення, пари тертя (втулки й вкладиші + п'яти), як для електронасосів нових серій ЦГ, НГ, БЕН за кресленнями 8КЕ, так і старих моделей за кресленнями 8ВШ, які вже не випускаються виробником. Також приймаємо замовлення на постачання деталей за кресленнями  замовника з різних зносостійких матеріалів: силіційованного графіту, карбіду кремнію різних марок.