+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Відцентрові консольно-моноблочні насоси КМп з поліпропілену

Пластикові насоси КМп купити, вартість, Київ, Україна, Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

Центробіжні консольно-моноблочні насоси серії КМп: призначення хімічних насосів

Електричні центробіжні насоси консольно-моноблочної конструкції КМп широко використовуються в промисловості й побуті. За допомогою електронасосів даної серії організують перекачування питної, пожежної, технологічної води, а також різних нейтральних, хімічних й слабоагресивних рідин, зливових стоків, фізико-хімічні характеристики яких сумісні з матеріалом деталей обладнання.

Основні характеристики рідин для безпечної експлуатації насосів КМп:
  • щільність рідини – до 1,25 т/м³;
  • кінематична в'язкість – до 100 сСт (сантистокс);
  • концентрація твердих зважених часток – до 1,5 %;
  • кислотність середи – рН 6 - 9;
  • діаметр зважених часток – до 2 мм;
  • діапазон температур – від -14 до +80 °С.
ККД консольно-моноблочних насосів, в залежності від моделі й потужності обладнання, складає від 65 до 87%. Подача робочої рідини – одностороння. Допускається експлуатація консольно-моноблочних насосів на вибухо-пожежонебезпечних об'єктах при умові комплектації насосної установки двигуном вибухонебезпечного класу (конструктивне виконання «Е»). Категорично забороняється перекачування центробіжними насосами КМп горючих й легкозаймистих серед.

Особливості конструкцій хімічних насосів КПм
Деталі консольно-моноблочних центробіжних насосів, які контактують з рідинами, виготовляються з посиленого поліпропілену, тому такі насоси ще називають «пластиковими» або «насосами з посиленого поліпропілену. Такий матеріал, на відміну від сталі, стійкий до корозії й впливу хімічно активних речовин, має підвищену міцність та зносостійкість.
Ущільнення насосів КМп – одинарне торцеве, розраховане на великий діапазон робочих температур середи, яку перекачують.
В стандартному виконанні насоси з посиленого поліпропілену комплектуються електричними двигунами загальнопромислового виконання з фланцевим поєднанням, які відповідають класу пило-вологозахисту IP55 й класу нагріву ізоляції F. Корпус двигуна: чавунний або стальний. Стандартний фланцевий електродвигун жорстко поєднаний напряму з подовженим валом робочого колеса насоса, що підвищує надійність агрегата.

В центробіжних консольно-моноблочних насосах робоче колесо розміщується на кінці вала. В процесі обертання робочого колеса створюється тиск, за рахунок якого відбувається перекачування рідини. Частота обертання колеса визначає продуктивність насоса, тобто швидкість перекачування води.

Переваги насосів консольно-моноблочного типа:
  • спрощена конструкція й менша кількість деталей;
  • компактні розміри й невелика власна вага;
  • мінімальне споживання електроенергії;
  • простий монтаж/демонтаж насоса;
  • немає необхідності в центровці агрегата після покупки.
Купити консольні насоси з посиленого поліпропілену в Україні
ТОВ «ВКФ «Гідромаш» пропонує зі складу і під замовлення на вигідних умовах купити консольні насоси від перевірених вітчизняних і закордонних виробників. Технічні характеристики й конструкція агрегата повинна відповідати системі, де передбачається використання насоса КМп.
Вибір консольно-моноблочних насосів відбувається з урахуванням подальшої експлуатації, габаритних розмірів й технічних параметрів установки, включаючи потужність, ККД, варіант виконання електродвигуна, напор, продуктивність, живлюча напруга.