+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Особливість виконання трансформаторних насосів

Трансформаторні насоси МТ, МТТ, 1ТТ, 1Т, ТТ, ТЕ, ОМТ, купити, ціна, Київ, Україна, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

Охолодження силових трансформаторів пересувних й стаціонарних установок виконується за допомогою олії. Для його перекачування й правильного функціонування приладів використовуються насоси трансформаторні МТ, МТТ, 1ТТ, 1Т, ТТ, ТЕ, ОМТ. Свою назву насосні установки отримали через основну галузь використання, роздивимося ж детальніше особливості конструкції обладнання, його призначення.

Конструктивні особливості пристроїв

Трансформаторні насоси для олії конструктивно відносяться до пристроїв з «мокрим ротором». Між статором і ротором в них встановлена гільза, яка й виступає гарантом герметичності агрегатів. Завдяки середі, яку перекачують відбувається охолодження й змазування підшипників кочення. Проточна частина пристроїв виконується з вуглецевої сталі. Це допустимо, так як середа, яку перекачують – олія, не є агресивною рідиною.

Головні особливості трансформаторних моделей:
  • забезпечене надійне й безвідмовне функціонування статорної обмотки електродвигуна, завдяки вакуумному просоченню;
  • відмінна герметизація, завдяки чому виключений витік середи, яка перекачується, і/або потрапляння повітря всередину насоса;
  • наявність висококласних підшипників потрібних габаритів, що забезпечує експлуатацію більше 100 тисяч годин, а також виключає формування металевої тирси.
Купити насос для олії трансформаторного типу треба для використання на станціях, енергоємних підприємствах і підстанціях, де в системі електропостачання є обладнання серії МТТ – в електровозах, електричних потягах і серії МТ – на таких підприємствах як ТЕЦ, ГРЕС, ГЕС, т.п.

Вимоги до температурного режиму

З огляду на те, що даний тип насосів використовується для охолодження трансформаторів, до їх температурного режиму висуваються особливі вимоги:
  • нижній температурний рівень складає -60° С, при функціонуванні в зонах холодного клімату на відкритому повітрі;
  • верхній температурний рівень 105° С, при експлуатації агрегатів в районах жаркого клімату.

Якщо вам необхідно електронасоси трансформаторні купити в Україні за придатною ціною, звертайтеся в ТОВ «ВКФ «Гідромаш». У нас ви знайдете самий широкий вибір насосного обладнання в Україні, доступні ціни, швидку доставку й продукцію високої якості. Ми є офіційним представником молдавського заводу-виробника, працюємо без посередників, тому при необхідності купити насос для циркуляції олії МТ, МТТ, 1ТТ, 1Т, ТТ, ТЕ, ОМТ, кращі умови ви отримаєте тільки у нас. При утрудненні з вибором, звертайтеся до професійних спеціалістів за консультацією, допомогою в підборі обладнання, згідно вимогам виробництва.