+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси Speroni - висока італійська якість та надійність

Насоси Speroni Спероні для циркуляції, опалення, водопостачання, продаж, вартість, Київ, Україна, Інтернет, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Компанія Speroni S.p.A. основана італійським інженером і підприємцем Джузеппе Спероні в 1946 році. Перші продукти, які випустила компанія, – свердловинні насоси Speroni виявилися настільки вдалими, що перша партія розійшлася дуже швидко. Бізнес почав стрімко розвиватися і незабаром завод в невеликому місті Кастельново-ді-Сотто, який розташований на півночі Італії, почав випускати десятки моделей обладнання для подачі води з свердловин й колодязів.

Сьогодні Speroni S.p.A. – це найбільше в Європі підприємство по виробництву насосного обладнання. Продукція компанії випускається під двома брендами: Marina Speroni та просто Speroni. Вона користується попитом у всьому світі й офіційно поставляється в 80 країн. Основний завод виробника, розташований в Італії, виробляє 2000 одиниць продукції в день, а річний оборот компанії перевищує 40 мільйонів євро.

Насоси Speroni та їх важливі особливості

Кожний насос або насосна станція Speroni – це результат кропіткої роботи колективу професіоналів, які приложили максимум зусиль, щоб обладнання працювало довго й ефективно. Тому, якщо ви, наприклад, придбаєте свердловинний насос Спероні для свого будинку, фермерського господарства або підприємства, то можете бути впевнені, що зробили правильний вибір. Навряд чи варто перераховувати особливості кожної лінійки італійської техніки, яких у виробника немало. Простіше розповісти про загальні ключеві особливості, якими будь-яка побутова або промислова насосна станція Спероні відрізняється від аналогів інших торгових марок:
  • для зниження шуму насосів при роботі використовуються технології,  які є  розробками компанії;
  • багато моделей насосів не потребують охолодження, так як використовують для цього саму рідину, яку перекачують;
  • деталі обладнання виготовляються з особливо стійких до зносу сплавів, що максимально збільшує їх робочий ресурс.
Також треба згадати й особливе відношення виробника до якості. Компанія Спероні контролює виробництво на кожному етапі, тому заводський брак продукції практично виключений.

Сервіс європейського рівня

Купуючи свердловинний або циркуляційний насос Speroni, ви отримуєте не тільки сучасне високоякісне обладнання, але й сервісне обслуговування згідно європейським стандартам. Компанія надає офіційну гарантію на техніку та її кваліфікований сервіс на території всієї країни. Водяний насос Speroni – це одне з найбільш вигідних сучасних рішень, ефективне й доступне за ціною.