+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насос для дачі

Насос для дачі, продаж, вартість, Київ, Україна, Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк.

 

Дача для наших людей ‒ це не тільки місце для душі, але ще й місце для фізичної праці, сезонних вправ. Саме дачники часто займаються вирощуванням городніх і садових культур, для високої урожайності яких важливо налаштувати правильний режим полива. І садівники-городники справляються з цією задачею різними засобами. На ділянках, де відсутнє централізоване водопостачання, необхідно думати про альтернативне водопостачання. Насос для води на дачу купити в такому випадку стане правильним рішенням.

При першому візиті в магазин у недосвідченого дачника виникає маса питань з приводу  типа необхідного обладнання. Вибирати його треба з урахуванням потреби і специфіки експлуатації.

Якими бувають насоси для полива?

Джерелом води можуть бути самими різними на дачній ділянці: свердловина, колодязь, озеро, штучне водоймище, різні за об'ємом ємності. Через цю причину потужні насоси для полива повинні вибиратися визначеного типа. Спеціалісти виділяють основні:
  • центробіжні;
  • вихрові;
  • вібраційні.
Всі вони працюють за одним принципом ‒ створення вакууму всередині камери, куди втягується вода. Після вона виштовхується далі по системі, а на її місце поступає чергова порція.

Добираючи, які насоси водяні купити для експлуатації на ділянці, треба враховувати, що у кожного типа обладнання є  особливості експлуатації. Одні з них можуть працювати виключно з чистою водою, для інших нестрашні дрібні тверді частки, мул.

Критерії вибору

Якщо на ділянці є власна свердловина з заляганням води на глибині до 7-8 м, спеціалісти рекомендують купити центробіжний насос для дачі з самовсмоктуванням. З позитивних сторін цього типа обладнання треба виділити простоту монтажу, обслуговування, відносно невисоку вартість. Вони можуть перекачувати й чисту, й забруднену воду. Недоліком таких насосів вважається необхідність заповняти систему водою перед запуском, адже лопаті самі не можуть затягнути потрібну кількість води в патрубки. Також при потраплянні повітря в камеру прилад може вимкнутися до усування проблеми.

Якщо треба купити погружний насос для дачі, треба звернути увагу на вібраційні моделі. Вони працюють за рахунок руху еластичної мембрани, яка створює перепади тиску. Обладнання не чуттєве до забруднення, може використовуватися не тільки для полива, але й для викачування гідротехнічних об'єктів. Їхній недолік в не дуже високій продуктивності, ще більше вона падає в брудній воді.

Коли треба купити глибинний насос для дачі, який забезпечує високий тиск в системі, треба віддати перевагу побутовим вихровим моделям. Вони трохи схожі на центробіжні: за допомогою лопатей всередині камери розганяється вода, через це створюється сильний напор. Такі моделі компактні й потужні, не бояться потрапляння всередину системи великих бульбашок повітря. А ось дрібні суспензії у воді можуть стати причиною нестабільної роботи й перебоїв.

Поверхневий насос з автоматикою ‒ ідеальний варіант для дачі

Погружні насоси малої продуктивності більше підходять для викачування води, а не для полива або створення системи водопостачання. Для цих цілей, при можливості, логічніше використовувати поверхневий насос з автоматикою. Він показує високий рівень ефективності, продуктивності, легко монтується, підключається й знімається у випадку непотрібності. Насос також можна забрати з собою після закінчення дачного сезону, адже мародери, на жаль, не дрімають.
Всі ці види насосів для дачі можна замовити за сприятливими цінам в компанії ТОВ «ВКФ «Гідромаш». Маючи більше 20 років досвіду роботи в даній сфері, наші співробітники мають достатньою компетенцією, щоб дібрати оптимальне обладнання під ваші вимоги й вподобання.