+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси для опалення - циркуляція гарячої води

Насоси для опалення циркуляція гарячої води, купити, вартість, Київ, Україна, Інтернет, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород.

З метою покращення енергоефективності автономної системи обігріву жилих, виробничих і комерційних будівель використовують циркуляційний насос. Агрегат забезпечує примусовий рух теплоносія по магістральним трубам автономної системи опалення, що дозволяє ефективно обігрівати приміщення різної площі й економити на енергоресурсах.

До питання «як дібрати насос для опалення» треба підходити комплексно з урахуванням різних факторів, серед яких: тип, дизайн, тех. параметри, якість збірки, термін гарантії, країна походження і бренд. Серед видатних європейських брендів по виробництву насосного обладнання треба відмітити: Speroni, Saer, IMP, Pedrollo, Calpeda. Незалежно від бренду, всі ці насоси циркуляції опалення спроектовані для постійного використання в автономних опалювальних системах з ручними або автоматичними котлами. Вони мають підвищену стійкість до теплового розширення, зносу, перепадам тиску, корозії. На всі насоси для опалення ціна залежить від таких параметрів, як:
  • висота напора,
  • продуктивність агрегата;
  • номінальний тиск;
  • монтажні й приєднувальні розміри;
  • температура робочої середи, яку перекачують;
  • напруга електромережі;
  • число швидкостей;
  • матеріал стрижня ротора та інше.
На сайті компанії «ГІДРОМАШ» ви зможете швидко й точно дібрати циркуляційний насос для опалення, якщо точно знаєте що вам треба. Характеристики кожної моделі добираються в індивідуальному порядку, в залежності від режиму експлуатації системи обігріву. Прилад потрібний в тому випадку, якщо неможливо забезпечити природну циркуляцію теплоносія або відсутній вбудований в котел насос, щоб покращити ефективність котла, або при невеликому діаметрі труби опалення.

На що звернути увагу при виборі обладнання?
Насоси для опалення приватного будинку володіють широкими параметрами продуктивності й енергоефективності. Для них характерна безшумна робота й багатофункціональність, компактні габарити й мала власна вага, енергоефективність і легкість в обслуговуванні.

Насоси для перекачування підігрітої  води випускаються напором від 4  метрів і вище. Монтажна база насоса in-line може бути різною. Керування, звичайно, - тришвидкісне. Приєднувальні діаметри добираються під конкретний розмір труби, наприклад: ¾, 1, 1 ¼ дюйма. Розрізняють насоси з мокрим або сухим ротором, які відрізняються конструкцією. Ротор «мокрих насосів» безпосередньо контактує з теплоносієм. Такі прилади встановлюються в квартирах, котеджах і невеликих будівлях до двох поверхів і є безпосередньо ротором електродвигуна. Недорогі в ціні й безшумні в роботі агрегати дозволяють забезпечити безперебійне опалення. В «сухих насосах» конструкція дозволяє обслуговування насоса без його демонтажу з трубопроводу. Це надійні, високопродуктивні й відносно дорогі насосні агрегати високої міцності для промислового використання.

Купити насос для опалення в Україні
Компанія «ГІДРОМАШ» пропонує широкий асортимент насосів для опалення в зборі, що дозволить дібрати агрегат під систему обігріву приватного будинку, дачі або виробничого цеху. Щоб скористатися консультацією для вибору насосного обладнання, зателефонуйте нам за телефонами 0981017788 (Київстар) 0951017755 (Vodafone) або відправляйте повідомлення в Вайбер на один з цих номерів.