+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Нержавіючий насос

Нержавіючий насос, насос з нержавіючої сталі, купити, замовити, Київ, Україна,Черкаси, Дніпро, Рівне, Чернівці.

     Корозія – це справжня проблема обладнання з металу. Насоси зі сталі, широко використовуються в сучасній промисловості, найчастіше виходять з ладу саме через ушкодження, які викликані цим неприємним явищем. На щастя, насоси з нержавіючої сталі, купити які можна з самими різними характеристиками, відмінно показали себе як при перекачуванні звичайної питної води, так і при роботі з технологічними рідинами.
     Область використання агрегатів з «нержавійки» достатньо широка. Центробіжний насос з нержавіючої сталі є популярним елементом технологічних систем виробничих процесів і використовується в харчовій, хімічній промисловості, в сільському господарстві й паливно-енергетичному секторі.

     Чому саме стійка до корозії сталь?
    У сучасному світі існує безліч матеріалів, стійких до корозії. Але, нержавіюча сталь, поза всяким сумнівом, є лідером ринку. Цей міцний та естетичний матеріал має немало переваг перед своїми найближчими конкурентами: чавуном і полімерними складами. Найчастіше насос з нержавійки порівнюють з приладами в чавунних корпусах, причому цей аналіз не на користь останніх:
  • Насос з нержавіючої сталі легше, ніж обладнання з чавуна;
  • Нержавійка може працювати в більш широкому температурному діапазоні, ніж чавунні;
  • Насоси зі стійкої до корозії сталі набагато менше чуттєві до агресивних речовин, ніж чавунні.
    Має насос нержавіючий і недоліки, головним з яких є ціна, обумовлена високою вартістю сталі, з якої вони виготовлені.

     Як купити якісний нержавіючий насос
     Придбання насоса з нержавіючої сталі – це дуже відповідальна задача. Якщо ви не можете вирішити, якій моделі з нашого великого асортименту віддати перевагу, то наші менеджери нададуть кваліфіковану консультацію по вибору, монтажу й обслуговуванню насосів.
     Якщо ви шукаєте де недорого купити якісний нержавіючий насос, то ми готові запропонувати вам широкий вибір цих приладів, різного типу. У нас в каталозі ви знайдете апарати від видатних світових брендів з самими різними характеристиками. Наші насоси забезпечать безперебійну роботу ваших систем і бездоганно прослужать довгі роки.