+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Занурювальні шламові, піскові та дренажні насоси TSURUMI

21.03.2017 13:00

Насоси TSURUMI для професійного використання.

Занурювальні каналізаційні шламові насоси илососи Tsurumi, купити, ціна, Київ, Дніпро, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький, Інтернет, Україна.
 
ТОВ «ВКФ «Гідромаш» пропонує Вашій увазі насоси японського виробника «Tsurumi Pump».

     Підприємство TSURUMI MANUFACTURING Co., Ltd.- один зі світових лідерів з виробництва надійних погружних насосів та іншого технологічного обладнання для роботи з сильно забрудненими рідинами. Девіз виробника  – «Нові технології – найвищої якості».  Насоси «Tsurumi Pump» широко використовуються для перекачування бентоніту, грязі, а також води з вмістом піску та мулу – при використанні моделей насосів з агітатором. Зносостійкий агітатор (мішалка, змучувач, розпушувач) погружного шламового насоса кріпиться до валу на всмоктуванні насоса. Цей пристрій необхідний для рівномірного перекачування щільних і густих рідин з великим вмістом піску, глини, каміння, абразиву й т.п.

Применение насосов Tsurumi, Киев, Украина, Интернет

     Які ж конструктивні особливості  роблять насоси «Tsurumi Pump» еталоном надійності? Ось деякі з них:

  • Абсолютно водонепромокальний сальник  TSURUMI. Входи електричних проводів й кожний провід окремо захищені спеціальними епоксидними прокладками,  повністю виключають навіть капілярне проникнення вологи.
  • Захисту від роботи «в суху».  Завдяки біметалевому датчику, розташованому над електродвигуном, електропостачання насоса переривається, якщо підвищується напруга або починається перегрів.
  • Подвійне торцеве ущільнення з карбіду кремнію в масляній ванні. Пари тертя торцевого ущільнення всіх насосів виготовлені з карбіду кремнію. Це самий міцний матеріал, показники якого до самозмащування, опору до коливань температур і корозії  є кращими на сьогоднішній день з всіх матеріалів, які використовуються для пар тертя торцевих ущільнень.
  • Підвищена зносостійкість корпуса й крильчатки насоса. Оскільки насоси використовуються у важких і непередбачувальних умовах, при виробництві широко використовується ливарний чавун і інші сплави, які забезпечують стійкість до зносу в високоабразивних середовищах.
  • Найвища якість й надійність підшипників. Унікальна якість підшипників дозволяє працювати насосам навіть в горизонтальному погружному положенні. 
  • Масляний підйомник для змащування торцевого ущільнення. Спеціальна направляюча лопатка, яка прикріплена всередині камери для масла, забезпечує змащування й охолодження торцевого ущільнення.

      Купуючи насоси «Tsurumi Pump», Ви купуєте високоякісне, виготовлене за передовими технологіями обладнання, яке працює по всьому світу.

Більш детальна інформацію про насоси Tsurumi, Ви можете подивитися за посиланням >>>

Грамотно дібрати насос Tsurumi й дізнатися ціну на нього,  Ви можете у менеджера нашого підприємства:

МТС - 095 1017755 , Київстар - 098 1017788, Life  - 093 1017788, електронна адреса gidromash@ukr.net

     ТЕЛЕФОНУЙТЕ, УТОЧНЮЙТЕ, ЗАМОВЛЯЙТЕ Й КУПУЙТЕ насоси Tsurumi !!!

                                                                                                                                                                                                    << Назад