+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Сімейство занурювальних аераторів Tsurumi

21.08.2019 15:25

Роками накопичений досвід привів фірму Tsurumi до створення надійних промислових аераторів.

Аератори Tsurumi BER PLS TRN, замовити, купити, Київ, Україна, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький.
    Сімейство аераторів Цурумі має три серії для різних видів використання.

     Занурювальні аератори Цурумі використовуються на водоочисних спорудах для аерації та перемішування промислових стічних вод, стічних вод худоби та іншої води, яка потребує очищення. Більш конкретно вони забезпечують первинну аерацію в реакторних резервуарах і аеротанках в процесі очищення стічної води, а також аерацію і перемішування в резервуарах для регуляції потоку рідини. Ці аератори утворюють крихітні бульбашки у стічних водах, люто змішуючи повітря, яке вони втягують над поверхнею стічних вод за допомогою труби, і випускають стічні води, що аеруються, назовні. Змішаний потік повітря та води містить велику кількість розчиненого кисню і робить аерацію та перемішування дуже ефективними.

    Цурумі пропонує два види аераторів у трьох серіях.
   Серія TRN оснащена базовими занурювальними аераторами Tsurumi, які виробляють велику кількість розчиненого повітря та забезпечують ефективну аерацію та перемішування, тоді як серії BER та серія PLS з комплектом аерації є занурюваними струминними аераторами, які створюють потужний односпрямований потік. Всі три серії можуть всмоктувати повітря при зануренні аератора в стічні води, при цьому насичуючи і перемішуючи стічні води, не вимагаючи компресора, що значно скорочує простір установки і рівень шуму обладнання.

    Незважаючи на свою просту конструкцію, занурювальні аератори Tsurumi оснащені запатентованими технологіями, які були перевірені та випробувані протягом багатьох років досліджень, розробок та використання. Це і протиковзний кабель, і подвійне механічне ущільнення з парою тертя з карбідокремнію, і підйомник масляний. Крім того, вони спроектовані та виготовлені з урахуванням достатнього ступеня надійності та довговічності, необхідної для безперервної роботи протягом 24 годин на добу.

Дізнатись більше про аератори Tsurumi (перейти до каталогу pdf.) >>>

Підібрати аератор Tsurumi, дізнатися докладнішу інформацію про ціни та характеристики, Ви зможете, звернувшись до фахівців ТОВ "ВКФ "Гідромаш"

Міст.: 044 2213696, Vodafone - 095 1017755 , Київстар - 098 1017788, Life  - 093 1017788,

електронна адреса gidromash@ukr.net

 

ТЕЛЕФОНУЙТЕ, УТОЧНЮЙТЕ, ЗАМОВЛЯЙТЕ І КУПІЙТЕ Tsurumi ДЛЯ КАНАЛІЗАЦІЇ І СТІЧНИХ ВОД!!!

                                                                                                                                                                                                    << Назад