+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Як заощадити електроенергію?


22.11.2016 10:30

Прилади керування роботою насосними агрегатами й насосними станціями - сучасні засоби для економії витрат за споживану електроенергію.

 Щит керування з частотником, ціна, купити, Київ, Львів, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород, Інтернет, Україна.
   Що може запропонувати ринок автоматизації роботи насосного обладнання для економії витрат на споживану електроенергію?
    Нижченаведена стаття частково відповідає на це питання.

    Де ще можна заощадити на електроенергії? Багато споживачів задаються цим питанням, коли отримають платіжки на оплату електроенергії. Вже всі ми звикли до зручностей сучасної цивілізації : влітку - до поливу  без нашої присутності садово-городніх ділянок, взимку - до сучасних систем опалення й гарячого водопостачання. Однак не все так добре як нам хотілося б. То система поливу погано поливає,  то напор холодної або гарячої води не стабільний. І адже стикаються з цією проблемою не тільки в побуті, але й на виробництві.
ТОВ ВКФ Гідромаш пропонує ряд приладів які стабілізують тиск води в кінцевих точках вживання не перевитрачаючи при цьому електроенергію, а значить і економлячи при цьому споживачу гроші. Давайте розглянемо деякі з них:

  • станція автоматичного керування й захисту «Каскад-ПЧ Оптіма» на базі перетворювача частоти VLT Danfoss призначена для:

       - регулювання промислового електроприводу (насоса, компресора, вентилятора, транспортера та інш.), шляхом зміни частоти обертання електродвигуна, а також його комплексного захисту;
          - плавного пуску й зупинки насосного агрегата й автоматичної підтримки заданих рівнів в резервуарі (РЧВ, водонапірна башта).

  • Calpeda EASYMAT – новинка, яка з'явилася відносно недавно, в сфері забезпечення енергоефективності обладнання, яка допомагає подовжити максимально ефективно використовувати насосне обладнання. Calpeda EASYMAT уявляє собою високоефективний перетворювач частоти, який забезпечує постійний контроль параметрів роботи погружних насосів. Використовується в насосних станціях і бустерних системах для безперебійної роботи гідравлічних систем.

Завдяки удосконаленій конструкції, Calpeda EASYMAT здібна замінити будь-яку розроблену раніше систему керування основану на реле тиску, допомагає знизити витрати енергії, має низький рівень шуму, проста в установці,  підтримує постійний тиск рідини в системі, запобігає його коливанням. Електронний (частотний) регулятор ITALTECNICA Sirio - електронний пристрій для контролю електронасосів, робота якого основана на технології інвертора. Контролює вмикання й вимикання насоса, а також регулює частоту обертання вала у відповідності з потребами води в системі. Постійний тиск завдяки регулюванню частоти обертання вала насоса.

  • Calpeda VARIOMAT – блок керування електродвигуном насосного агрегата з частотним перетворювачем для зміни швидкості його обертання. Блок Variomat  використовується для регулювання робочого тиску в побутових й житлових гідравлічних системах. Система Calpeda Variomat 2 забезпечена вбудованим датчиком тиску, вхідним й вихідним патрубками однакового розміру (розмір G 1 1/4 або G 1 1/2).
  • Calpeda IMAT- перетворювач частоти для зміни швидкості обертання трифазного електродвигуна, розрахований на промислове й комерційне використання  (на противагу від однофазного Easymat, який використовується в побутовій сфері).
  • Електронний (частотний) регулятор ITALTECNICA Sirio й Sirio Entry 230V - електронний пристрій для контролю електронасосів, робота якого заснована на технології інвертора. Контролює вмикання й вимикання насоса, а також регулює частоту обертання вала у відповідності з потребами води в системі. Постійний тиск завдяки регулюванню частоти обертання вала насоса.

      Бережіть своє насосне обладнання!!!

 
Щоб дізнатися більше про автоматику, частотні перетворювачі для насосного обладнання й електродвигунів перейдіть за посиланням:

Автоматика, частотні перетворювачі для насосного обладнання й електродвигунів >>>

Спеціалісти ТОВ «ВКФ «Гідромаш» допоможуть Вам правильно дібрати автоматику захисту для насоса  з всього різноманіття цього обладнання й дадуть відповідь на всі Ваші питання:

МТС - 095 1017755 , Київстар - 098 1017788, Life  - 093 1017788, електронна адреса gidromash@ukr.net

     ТЕЛЕФОНУЙТЕ, УТОЧНЮЙТЕ, ЗАМОВЛЯЙТЕ Й КУПУЙТЕ автоматику для захисту свого насосного обладнання!!!

                                                                                                                                                                                                    << Назад