+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Насоси ЦГ для виробництва, зберігання, транспортування бензину та дизпалива.

26.05.2022 15:30

Офіційний представник АТ «Молдовагідромаш» в Україні ТОВ «ВКФ «Гідромаш» повідомляє про можливість постачання в найкоротші терміни насосів ЦГ, НГ, БЭН, МТ, ТТ, ТЭ.

Герметичні насоси для нафтопродуктів, бензину, солярки, дизпалива ЦГ НГ БЕН ТТ ТЕ МТ на складі в Україні, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький
    Ми забезпечуємо на території України гарантію на герметичні насоси від заводу-виробника, постачання запасних частин до них, а також підшипників ковзання втулка-вкладиш 8ВШ, 8КЕ до насосів ЦГ.

    ТОВ ВКФ Гідромаш є представником в Україні заводу АТ Молдовагідромаш, виробника герметичних безсальникових насосів ЦГ, НГ, БЕН. Дані насоси чудово зарекомендували себе протягом багатьох десятиліть завдяки своїй безпеці та довговічності для перекачування нафтопродуктів, бензину та дизельного палива.

    Насоси ЦГ - відцентрові герметичні насоси, які здатні перекачати понад 500 видів хімічно активних, горючих, шкідливих, агресивних, отруйних речовин будь-якого класу небезпеки, у тому числі пари, що утворюють вибухонебезпечні суміші у поєднанні з повітрям.
   Герметичні насоси марок ЦГ, 1ЦГ, 2ЦГ, 3ЦГ, 4ЦГ, 5ЦГ надійні та прості в експлуатації, економні, мають максимальне ККД, незалежно від модифікації. У порівнянні з іншими відцентровими насосами споживають значно менше електроенергії.

Види середовища, що перекачується:

  • нафтопродукти – бензин, солярка, дизельне паливо, олії;
  • нейтральна рідина;
  • зріджений газ;
  • органічні та мінеральні кислоти;
  • луги;
  • солі мінеральних кислот;
  • ефіри та спирти;
  • вуглеводні та ін.

    Відповідно до стандарту, масова частка неабразивних включень у рідкому середовищі, що перекачується, не повинна бути більше 0,2%, а розмір частинок не повинен перевищувати 0,2 мм. Температура робочого середовища залежить від конструктивного виконання насоса та варіюється від -40 до +360 град.С. Щільність середовища, що перекачується, становить 600-1800 кг/м3. В'язкість кінематична - 5-40 ст. Питома теплоємність – від 0,6 ккал/кг x град.

Переваги герметичних насосів:

  • Відцентровий насос ЦГ має високі показники вибухозахищеності та забезпечує повну ізоляцію процесу перегонки рідкого середовища.
  • Тривалий термін експлуатації з абсолютною безпекою працівників.
  • Видає мінімум шуму та вібрації.
  • Надійність, стабільність та довговічність роботи забезпечується специфічністю конструкції.
  • Насос ніколи не вийде з ладу через тертя або перегрівання: мастило і охолодження поверхонь забезпечується за рахунок рідини, що перекачується.
  • Зручність експлуатації та сфера застосування

    Відцентровий насос незамінний на хімічних та нафтопереробних підприємствах, що широко використовується в хіміко-фармацевтичній, харчовій, металургійній промисловості, на газових заводах та в інших галузях народного господарства.
      Компактна схема насосів типу ЦГ удосконалювалася протягом багатьох років на стадіях проектування, виготовлення, проведення випробувальних та пусконалагоджувальних робіт.
     Купити відцентровий насос у компанії Гідромаш досить просто. Для цього потрібно заповнити опитувальний лист для герметичних насосів з огляду на всі вимоги, які в ньому прописані. За такого підходу насос типу ЦГ буде підібрано оптимально точно. Якщо вам важко заповнити опитувальний лист для насоса ЦГ наші висококваліфіковані менеджери допоможуть з керувати цим завданням. Клієнтам надається консультація з усього обладнання, що є в каталозі.

Міст.: 044 2213696, Vodafone - 095 1017755 , Київстар - 098 1017788, Life  - 093 1017788,

електронна адреса gidromash@ukr.net

 

ТЕЛЕФОНУЙТЕ, ЗАМОВЛЯЙТЕ І КУПАЙТЕ НАСОСИ ЦГ, НГ, БЕН, МТ, ТТ, ТЕ виробництва АТ "Молдовахідромаш"!!!

                                                                                                                                                                                                    << Назад