+38 044 2213696
+38 044 3383696
+38 093 1017788
+38 098 1017788
+38 095 1017755
gidromash@ukr.net

Нові насоси від компанії Pedrollo - глибинні насоси TOP MULTI-TECH.

09.02.2016 18:20

Нові насоси від компанії Pedrollo (Італія) - серія погружних багатоступеневих насосів Pedrollo TOP MULTI-TECH.

Pedrollo TOP MULTI-TECH многоступенчатый дренажный насос Компанія ТОВ «ВКФ «Гідромаш» представляє вашій увазі НОВИНКУ - надійні заглибні багатоступінчасті насоси з електронною системою управління Pedrollo TOP MULTI-TECH.

Італійський виробник насосного обладнання, компанія Pedrollo, постійно розширює і оновлює асортимент продукції, що виробляється, для забезпечення зростаючих потреб сучасного виробництва. В даному випадку, інженерами Pedrollo був створений заглибний багатоступінчастий насос TOP MULTI-TECH з вбудованою електронікою, який є еволюцією насоса Pedrollo TOP MULTI, бестселером останніх років з продажу в даному сегменті.

Приголомшлива ефективність і надійність роблять цей насос придатним для використання в господарсько-питному водопостачанні для будівель з резервуарами, неглибокими колодязями, приямками для збору дощової води і т.д. Моделі 2 і 3, доступні в серії TOP MULTI-TECH, мають однаковий електродвигун 0.55 кВт, але різні характеристики натиск-продуктивність.

На відміну від серії TOP MULTI, яка для створення автоматичної напірної системи потребує зовнішнього пристрою управління (часто використовувана з електронним регулятором тиску EASYPRESS), насоси нової серії TOP MULTI-TECH включають в себе вбудований електронний пристрій для запуску і зупинки електронасоса. Він являє собою електронну керуючу плату залиту смолою і клапан, розташований в корпусі насоса. Електронна система управління захищає насос від частого запуску, від сухого ходу і запобігає блокуванню в разі, якщо насос довго не працює.

 При розробці електронасосів TOP MULTI-TECH конструктори приділили велику увагу легкості монтажу і технічного обслуговування насосів цієї серії. Також при необхідності очищення внутрішній клапан насоса може бути легко вилучений - відкрутивши штуцер на корпусі насоса, можна уникнути довгого і складного демонтажу всього насоса. Ще одна істотна перевага, полягає в можливості роботи насоса TOP MULTI-TECH без клапана, уникаючи таким чином простоїв системи.
 З новими насосами TOP MULTI-TECH, компанія Pedrollo пропонує інноваційний продукт з унікальними особливостями і традиційною якістю made in Italy, визнану споживачами на всіх континентах.

Щоб дізнатися більше про насоси Pedrollo TOP MULTI-TECH завантажуйте технічну інформацію (натисніть тут)>>> 

МТС - 095 1017755, Київстар - 098 1017788, Life - 093 1017788, електронна адреса gidromash@ukr.net

ТЕЛЕФОНУЙТЕ І ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ ПО НОВОМУ НАСОСНОМУ
ОБЛАДНАННЮ Pedrollo!!!

<< Назад